Terapija zuba ozonom liječi karijes bez boli!

Valdent 5

Kad je riječ o prevenciji, redovito i pravilno pranje zuba najbolji je način borbe protiv karijesa. Simptomi kao što su krvarenje desni, reagiranje zuba na toplo hladno, hladno i slatko također su znak da treba posjetiti stomatologa.

kLiječenje

U stomatološkoj ordinaciji Valdent individualni pristup pacijentu očituje se u dobivanju optimalne i vrhunske usluge: edukacije o njezi i higijeni usne šupljine, pregledu, čišćenju zuba, plombiranju, RTG slikanju, liječenju, oralnoj kirurgiji i izradi protetskih nadomjestaka poput kruna, mostova i totalnih proteza. U stomatološkoj ordinaciji Valdent posebna se pažnja posvećuje malim pacijentima.

Oralna kirurgija i implantologija

U današnje vrijeme proteza postaje prošlost. Najnovije rješenje kod gubitka vlastitih zuba i to doživotno rješenje je implantologija. Riječ je o metodi usađivanja implantata koji mogu biti od titana ili cirkona nakon čega postaju osnova za krunu ili most. Očuvana je funkcija žvakanja u potpunosti, a o estetici i da ne govorimo. Nema nikakvih nuspojana niti mogućnosti alergija.

Terapija zuba ozonom (Kavo HealOzone aparat)

k

Ovo je revolucionarna metoda liječenja karijesa bez boli u trajanju od samo 30 sekundi, koja u potpunosti uništava bakterije, viruse i gljivice. Umjesto injekcije i neugodnog svrdlanja i brušenja zuba, prirodni plin ozon uspijeva u samo pola minute uništiti bakterije i konzervirati zub na kojem ostaje samo mali biljeg. Iz razloga estetike, a i preventive, da hrana ne zaostaje i ne iritira mjesto tretmana, može se ugraditi i tekuća plomba. Ova revolucionarna metoda liječenja bez boli je idealna za liječenje karijesa kod djece.

Cijena tretmana ozonom identična je klasičnoj metodi liječenja karijesa.

Izbjeljivanje zuba zoom lampom

Osnovni razlozi izbjeljivanja zuba su estetski – zubi tamne uslijed pušenja, pijenje čaja itd. Izbjeljivanje zoom lampom jedina je metoda koja ne oštećuje zubnu caklinu - djelovanje svjetla mijenja boju unutrašnjosti zuba čime zub dobiva svjetliju nijansu. Postupak traje 45 minuta, a treba ga ponavljati svakih 4 do 6 godina.

 

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!