Zdravlje

Zdravlje

Muškarci, pustite brkove i provjerite zdravlje!

Mjesec studeni posvećen je muškarcima i njihovom zdravlju, a poliklinika Synlab vas poziva da obavite sve potrebne pretrage kako biste na vrijeme provjerili svoje zdrastveno stanje. Synlab+ Man jedan je od paketa pogodnosti u Synlabovim laboratorijima namijenjen muškarcima i zaštiti njihovog zdravlja.

Svi smo se upoznali s akcijom “Movember” koja se provodi tijekom cijelog mjeseca studenog, a sve u svrhu promocije brige o zdravlju muškarca. Synlab poziva pripadnike jačeg spola da provjere svoje zdravlje i pritom uštede.

Riječi moustache (brk) i November (studeni) neobično su spojene u riječ “Movember” kako se naziva i projekt koji poziva muškarce da prihvate izazov puštanja brkova i upozore na važnost borbe protiv bolesti primarno vezane za muškarce, poput raka prostate i testisa.

Rak prostate ubraja se u jedan od najčešćih oblika karcinoma u muškaraca. On je drugi najčešći uzrok smrti od karcinoma u muškaraca, a u većini slučajeva se razvija u muškaraca starije životne dobi. Prosječna dob pri postavljanju dijagnoze je 72 godine. Smatra se da će se u gotovo 60 posto mušakaraca rak prostate razviti do 80. godine.

Paket Synlab+ Man 

Centar vrhunske medicinsko-biokemijske dijagnostike u Hrvatskoj, poliklinika Synlab Hrvatska, pruža više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije i mikrobiologije.

Poliklinika Synlab svim pripadnicima jačeg spola omogućava preglede po povoljnijim cijenama. Iskoristite pogodnosti Synlab+ Man paketa:

Synlab+ Man – 490 kuna

(sedimentacija, KKS, urin sediment, glukoza, ureja, kreatinin, urat, bilirubin, AST, ALT, GGT, ALP, kalij, natrij, kolesterol, trigliceridi, HDL-kol., LDL-kol., željezo, UIBC/TIBC, CRP, PSA, stolica na okultno krvarenje)

*puna cijena 680 kuna.

Pretrage po povoljnijim cijenama možete obaviti tijekom cijele godine u svim Synlabovim laboratorijima, pa tako i u novootvorenom laboratoriju u Petrovaradinskoj 1.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo