Blistava koža u samo jednom tretmanu

Shutterstock 481572406

Da, dobro ste pročitali. Blistavu kožu moguće je imati u samo jednom dolasku kod kozmetičara. U današnjoj kolumni reći ću vam o tretmanu koji je namijenjen ženama svih životnih dobi.

Radi se o tretmanu kisikom. Kao što sam vam u jednoj od prethodnih kolumni pričala o mezoterapiji i što se njome postiže, danas ću vam pričati o proizvodima koji se apliciraju na kožu uz pomoć mezoterapije.

Kozmetička industrija našla je način kako nahraniti lice onim što joj najviše nedostaje, a to je KISIK. Sama razlika u koži je vidljiva već nakon prvog dolaska na tretman, a po čemu je poseban, otkrit ćete u idućim redovima. Linija je kreirana za opskrbu kože kisikom, stvaranje barijere od zagađenja vanjskim čimbenicima, zbog toga što manjak kisika štetno djeluje na kožu.

Mezoterapija - sve što trebate znati o ovom tretmanu

Što mislim pod štetnim djelovanjem?

Štetno djelovanje na kožu nije vidljivo odmah. Može proći puno godina dok ne shvatimo štetnost vanjskih utjecaja.

Pod vanjske utjecaje ubrajamo:

CIGARETE: zbog upotrebe nikotinskih proizvoda, osim žutih jagodica prstiju ruku i noktiju veliki problem javlja se na samoj koži. Koža upija sav dim u zraku zbog čega naša koža s vremenom dobije sivi ton.

VRIJEME: velike promjene vremena mogu dodatno isušiti kožu. Posebno po zimi kada ulazimo i izlazimo na razliku u temperaturi do čak 15 C . Po zimi našoj koži šteti i centralno grijanje, a njegovo štetno djelovanje možemo ublažiti ovlaživačima zraka. Najjednostavnija metoda je postaviti posudice s vodom na radijatore kako bi održavali vlagu u zraku.

ZRAK: u današnje vrijeme čisti zrak je nepoznanica. Nažalost, velike industrijske firme, naftovodi i prevelik broj automobila doprinijeli su da je zrak koji udišemo zagađen. Zbog zagađenosti zraka naravno pati i naša koža lica koja je najizloženiji dio tijela.

Ovo su samo neki od loših utjecaja na kožu, a s obzirom na to da je koža naš najveći organ moramo se potruditi da ga zaštitimo. Jedan od načina je ovaj tretman. Tretman je poseban jer u jednom tretmanu apliciramo i do 70% kisika unutar stanice kože. Tijek tretmana je zapravo vrlo jednostavan i traje cca 60 minuta. Ako ste zaposleni i nikada nemate vremena za tretmane koji traju i po nekoliko sati ovo je savršen tretman. Nakon prvog dolaska vidjet ćete veliku razliku i promjenu na svojoj koži, a kako bi Vaša koža duže bila zaštićena preporučuje se napraviti 4-5 kontinuiranih tretmana, a nakon toga se dolazi na održavanje.

Ovako izgleda pravilna njega osjetljivih ruku i stopala zimi!

TIJEK TRETMANA:

UKLANJANJE ŠMINKE -  prvo moramo ukloniti svu nečistoću s lica kako bi daljnji tijek tretmana bio uspješan.

PILING - kod ovog tretmana rade se dvije vrste pilinga. Prvi piling je enzimski koji se posebnom četkicom nanosi na kožu i ispire se mlakom vodom. Nakon enzimskog pilinga na red dolaze glikolne kiselina koje su jačine 30%, a uklanjaju se hladnom vodom nakon što odstoje 3-5 minuta. Ova vrsta uklanjanja površinskog sloja kože je najsigurnija zbog toga što pratimo reakciju kože.

MASAŽNI GEL-  prije početka tretmana radi se posebna vrsta masaže koja se radi po protokolu odabranog proizvođača i traje otprilike 10 minuta.

SPREY -  nasprejamo lice izbjegavajući područje oko očiju i usana. Nastavljamo masažu.

KONCENTRAT (različiti proizvođači) - koncentrat na bazi kisika koji s mezoterapijom apliciramo unutar stanica kože - cca 8 minuta

DETOX MASKA -  maska za detoksikaciju koja vraća prirodni PH kože i na licu mora stajati 15 minuta.

ZAVRŠNA KREMA - njome nahranimo kožu lica i vrata te je to i završna faza tretmana. Sami tretman je neinvazivan i nimalo bolan. Prednost tretmana je što se od prvog dolaska vide zadivljujući rezultati i vaša koža je nahranjena. Nemojte čekati i priuštite si savršen tretman za kožu. Ovaj tretman je namijenjen za žene svih životnih dobi, a ako ste pod stresom, umorni i treba vam nešto s čime ćete zablistati naišli ste na pravi tretman.

Foto: Shutterstock

 Prati nas na Viber Public Chatu!