Cardio & vibro pilates by Dream gym

dream gym

Ako želite postići maksimalan učinak, zategnuti i definirati mišiće, riješiti se suvišnih kilograma i pri tome se ludo zabaviti, isprobajte kombinaciju kardio treninga, funkcionalnog kružnog treninga (na Freemotion spravama), klasičnog pilatesa i vibracijskog treninga na vibro platformi!

U fitness centru Dream gym predstavljen je novi i originalan program Cardio & vibro pilates. Po čemu je on poseban?

Klasičan pilates provjeren je program pomoću kojeg učvršćujemo mišiće, oni poprimaju vretenasti oblik i postaju definirani.

Ipak, ako želimo smršaviti (a većina žena i muškaraca upravo to želi!), nedostaje kardio komponenta.

Mi smo u našem centru iskoristili sve pogodnosti naše Freemotion multifunkcionalne dvorane, koja je opremljena Freemotion - funkcionalnim spravama za kružni trening te velikim brojem kardio sprava – trake za trčanje, veslački ergometri, steperi, bicikl ergometri, trampolini, kettlebellsi idr., te dodali u naš novi program tu "kariku koja nedostaje"!

Ali ni to nije sve! Kao zadnju komponentu dodali smo i Freemotion The Vertex - vibro platformu za vibracijski trening nove generacije. S ponosom predstavljamo najnoviju vibro platformu na svjetskom fitness tržištu, koja se odlično uklopila u sve naše programe. Naime, vibracijski trening potiče mišiće da refleksno reagiraju na vibraciju/podražaj. Time se postiže izvanredan učinak u vrlo kratkom vremenu, što rezultira odličnom mišićnom definicijom, boljom kondicijom, razbijanjem celulita idr.

Ipak, i u pristupu vibro treningu razlikujemo se od drugih fitness/wellness centara. Kod njih se vibro trening provodi isključivo na vibro platformi i traje otprilike sat vremena. Mi smatramo da je samo 15 minuta na platformi više nego dovoljno, a najbolji se rezultati postižu kad se ona kombinira s kardio spravama te funkcionalnim Freemotion spravama.

U fitness centru Dream gym u ponudi su i drugi provjereni programi: teretana & cardio fitness, Freemotion 45 total body, Fit box & Freemotion i osobni fitness trener.

Za sve poduzetnike koji razmišljaju o pokretanju vlastitog fitness posla, kineziolog Tomislav Dolušić, voditelj fitness centra Dream gym, osmislio je i u praksi uspješno proveo jedinstvenu fitness franšizu – Freemotion 45 total body studio.

Više o tome možete saznati na stranicama fitness centra Dream gym.

S punim povjerenjem dođite u Dream gym gdje će vas dočekati trenerice i treneri i uputiti vas u programe. Pogledajte na web stranici Dream gym kompletnu ponudu i video klipove svih programa. Također pogledajte web stranici novi projekt – TRENING ZONA, gdje ćete pronaći veliku foto & video vježbaonicu koja će vam pomoći u treningu u vašoj teretani, ali i kod kuće, u parku i sl.

Nazovite na 6670 - 514, pošaljite mail info@dreamgym.hr ili jednostavno dođite u Dream gym i postanite dio nas!

Feel the power of the motion!

 Prati nas na Viber Public Chatu!