Predivna Lidija Lešić otkriva svojih 7 zdravih navika

Melem suho ulje Lidija Lešić 2

Predivna Lidija Lešić uspješna je hrvatska manekenka, influencerica i modna blogerica. Njen istančan modni stil i ljubav prema modi svima nam je poznat, ali danas nam otkriva kako njeguje svoje tijelo i na koji način čuva zdravlje...

7 zdravih navika Lidije Lešić

1. Iz stana nikada ne izlazim praznog želuca. Zdravi doručak (avokado tost + jaja ili zobena kaša koju sama kuham, nikako ne instant) neizostavni su i dio su moje jutarnje rutine.

2. Jutarnja i večernja higijena lica za mene je „must“. Nikada ne idem u krevet bez da sam prethodno temeljito očistila lice, bogato ga nahranila i hidratizirala kako bi se tijekom noći regeneriralo. Jednako tako u jutro obavezno zaštitim svoje lice od sunca i negativnih vanjskih faktora.

Ljupka Gojić Mikić ovih 5 zdravih navika nikada ne preskače!

3. Kako njegujem kožu lica, isto činim i s kožom tijela. Volim prirodne i nježne preparate koji hrane i vlaže moju kožu, zato koristim Melem u više situacija. U jutro ga koristim za tuširanje, trenutno mi je omiljeni onaj s esencijom ruže, predivno miriše, a koža mi je nakon njega kao bebina.

U ove ljetne dane voli „glow efek“ pa tijekom dana i navečer kožu mažem suhim uljem s dijamantnim sjajem koji moju kožu hrani uljima marelice, badema i maslina, a istovremeno joj daje decentan dijamantni sjaj.

4. Pranje zubi je isto jedna od navika koju nikada ne zaobilazim, pogotovo navečer, ma koliko god bila umorna. Lijepi osmijeh je najsavršeniji modni dodatak svake žene.

5. Zdrava prehrana i tjelovježba dio su moje dnevne rutine, koliko god stignem i vrijeme mi dopušta. Izbjegavam jesti kasno navečer i svaki dan makar 15 minuta vježbam. Ne kaže se bez razloga - u zdravom tijelu zdrav duh!

10 najboljih zdravih instagram profila koje morate pratiti!

6. Hidratizacija cijelog tijela. Nerijetko ujutro pijem toplu vodu s limunom te se na taj način razbuđujem i rješavam toksina. 

7. Trudim se otići spavati uvijek u isto doba i spavati barem 7 do 8 sati dnevno. Bioritam je važna zdrava navika, a san je iznimno bitan za sve funkcije u tijelu, pogotovo zdravu i odmornu kožu.  

Ana Abrahamsberg

 

 Prati nas na Viber Public Chatu!