Sanja Doležal otkriva svojih 10 zdravih navika

Sanja Doležal, PXL 080116 12483425 (1)

Mnogima omiljena pjevačica, Sanja Doležal, obožava kuhati za prijatelje, ali i jednom mjesečno pobjeći daleko od svih da smiri misli. Stresa se uspješno rješava sportom.

Otkrivamo vam 10 zdravih navika Sanje Doležal:

1. Jutro - najvažniji dio dana

Kaže se da se dan poznaje po jutru. Zato nastojim svako jutro sa zahvalnošću otvoriti oči i odlučiti da ću kroz dan proći s osmijehom. Ne uspije baš 100 % svaki put, ali u većini slučajeva da, bez obzira na vremenske i životne prilike (ili neprilike)

2. Voda s medom i limunom

Nakon budjenja popije čašu tople vode sa žlicom meda, cimeta i sokom od limuna. Izvrsno osvježava, razbudjuje i daje snagu za nastavak jutra

3. Strast

Što god da radim (poslovno ili privatno) nastojim unijeti strast i veselje, te dati svoj maksimum.

4. Kuhanje

Kuhanje me veseli i opušta, koncentriram se na mirise i okuse. Obavezno pustim dobru glazbu i pijuckam vino. Posebno me veseli kuhati kada pozovem prijatelje.

5. Vožnja bicikla

Sve što moram obaviti, obavljam pješice ili na biciklu. Kako živim u centru Zagreba, auto koristim samo za putovanja van grada.

6. Masaža

Luksuz koji si redovito priuštim godinama je masaža, barem jedno tjedno. Opušta me i održava kožu glatkom i baršunastom.

7. Badminton

Igram badmintom već godinama, volim eksplozivne sportove uz koje mogu ispucati iz sebe sve što nije dobro.

8. Bijeg u osamu

Barem jednom mjesečnom pobjegnem od svega i svih, negdje u osamu, gdje mogu srediti misli i provesti par dana sama sa sobom.

9. Zdrava hrana

Jedem puno povrća, ribe i mesa povremeno, a izbjegavam ugljikohidrate. Tako održavam liniju, a imam i više energije.

10. Samo ljubav

Kako godine idu... sve se manje opterećujem ljudima koji me ne vole, ljudima koji mi oduzimaju energiju. Samim time i sve je manje ljudi oko mene, ali zato oni koji su tu, vrijede zlata.

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Ana Abrahamsberg/Moje zdravlje
 Prati nas na Viber Public Chatu!