S približavanjem Uskrsa počinjemo razmišljati i o blagdanskoj trpezi. Ako još uvijek niste odlučili što pripremiti, predlažemo da isprobate recepte naše gastro blogerice Nade Duhović.
Vijenac od jaja, brokule i šunke
Ako niste pretjerani ljubitelj povrća, predlažemo da svakako
isprobate ovaj recept! U njemu se krije kuhana šunka i sir Ceddar.
Recept potražite ovdje
Punjeni uskrsni čokoladni cupcakesi
Bez čokolade u vrijeme blagdana? Nikako! Evo još jednog prigodnog recepta. Krema od jaja s čokoladom, biskvit s čokoladom, slatko vrhnje, vanilija i čokoladna dekoracija…
Recept potražite ovdje
Jaja s gorgonzolom u umaku od rajčice
Ako niste ljubitelj klasičnog uskrsnog doručka, predlažemo da isprobate zanimljiviju varijantu koja uključuje jaja, rajčice i gorgonzolu…
Recept potražite ovdje
Slatke uskrsne pisanice
Jedan od zaštitnih znakova Uskrsa su svakako šarene pisanice. Predlažemo da ih ovaj put isprobate u slatkoj kremastoj varijanti u obliku keksića.
Recept potražite ovdje
Uskrsni zečići
Ovi slatki dizani zečići će razveselila sve, a posebno najmlađe. Izrazito su ukusni i aromatični, jednostavno se pripremaju, a odličan su prilog uskršnjem doručku.
Recept potražite ovdje
Autorica recepata:
gastro blogerica Nada Duhović
Just good food