Mirisni sunčani dani za nju i njega - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Mirisni sunčani dani za nju i njega

Proljeće je za mnoge jedno od najljepših godišnjih doba, iako je ove godine zakasnilo. No, priroda se napokon probudila, dani su duži, vrijeme je lijepo, a vi ste pozitivniji i bolje raspoloženi. Kako bi efekt bio još bolji, odaberite neki od sljedećih parfema!

Mirisni izbor za nju:

Chance Tendre by Chanel

Chance Eau Tendre je poseban miris koji osvaja od samog početka, no
ne razočarava niti nakon nekoliko sati nošenja. U visokim notama su
dunja i grejp, u srcu su zumbul i jasmin, dok u osnovi ostaju amber,
cedar, bijeli mošus i iris. To je savršen izbor za žene koje žele igrati
“nevina-zavodljiva” igru, jer je istovremeno sladak i senzualan.

Burberry Body Tender

Nenapadan i ženstven, utjelovljuje opuštenu, razigranu Burberry djevojku koja zrači energijom mondenog Londona. Miriše na svježe note limuna, jabuke, breskve i vermut s daškom ruže, bijelog jasmina i sandalovine.

Yves Saint Laurent Manifesto

Savršeno odgovara odvažnim ženama slobodnog duha i odvažnosti, punim strasti i emocija. Kroz esenciju cedra i sandalovine probija se senzualni miris drveta koji je obavija poput druge kože i ispušta blagi akord vanilije i zrna tonke.

Miss Dior Chérie L’Eau

Miss Dior Chérie L’Eau posjeduje iskričavu i posebnu cvjetnu mirisnu
notu dobivenu od mješavine osvježavajuće, ali začinjeno gorke naranče,
cvijeta gardenije i bijelog mošusa. Navodno dočarava onu mističnu crtu
(što bi Francuzi rekli je ne sais quoi) jedne prave Parižanke.

See by Chloé

Utjelovljuje urbanu ženstvenost, odvažnost i jaku osobnost. Cvjetno-voćni miris otvara se svježim notama bergamota i cvijeta jabuke i vodi do cvjetnog srca jasmina i ylang-ylanga. Baza je meka kombinacija vanilije i mošusa s dodatnim akordima sandalovine.

 

Mirisni izbor za njega:

Hugo Red

Novi muški miris kompanije Hugo Boss sadrži vatreni, crveni karakter, koji se odražava u imenu, boji bočice i pažljivo odabranim notama. Dinamičan, uzbudljiv i prepun tenzija koje su izražene kontrastima.

Bvlgari Man Extreme

Miris je najavljen kao veoma elegantan, dubok, atraktivan i intenzivan. Uzbuđuje svojom kompozicijom još od prvog takta i blistavih akorda ružičastog grejpa i bergamota iz Kalabrije. Citrusne note kombinirane su sa sokom kaktusa, što doprinosi karizmatičnom otvaranju kompozicije i naglašavanju cvjetno-začinskog srca. Nakon citrusa i sokova kaktusa, nastupaju cvjetovi bijele frezije okruženi kardamonom iz Gvatemale. Elegancija u donjim notama naglašena je Haiti vetiverom, benzoinom iz Laosa i drvetom Balsa.

Dior Homme Cologne

Novi, jednostavan, prirodan i sofisticiran miris iz Diora. Sastoji se od citrusnih, cvjetnih i mošusnih akorda. Miris pruža osjećaj čistoće bijele pamučne majice i svježine koja se zadržava nakon tuširanja.

Trussardi 1911 Uomo

Trussardi Uomo je muževan miris koji se otvara miksom svježih i začinskih nota bergamota i limuna u kombinaciji s galbanumom i muškatnim oraščićem. Srce mirisa je sačinjeno od ljubičice, geranija i muškatne žalfije, dok se u bazi nalaze akordi kože, pačulija i mahovine.

Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme Frozen Cologne

Miris koji odiše uzbuđenjem i gorućim intenzitetom, a sastavljen je od limuna, mandarine i bergamota, koji stvaraju harmoniju ultra modernog “ledenog koktela” i spajaju se s muževnim notama La Nuit de l’Homme mirisa, crnim paprom i geranijem.

 B. Mrak

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo