Najkontroverzniji suvremeni američki kuhar obračunava se sa svijetom jela i kuhara duhovitošću, cinizmom, stilom, inteligentnom zlobom i beskompromisnom kritikom.
Anthony Bourdain vraća se na scenu knjigom “Sirove slasti”, pišući o visokoj kuhinji i niskim strastima – jednako kvalitetno, zanimljivo i žestoko kao i dosad. Ne postoji iskreniji pojedinac među slavnim šefovima kuhinja. A upravo ga to razlikuje od ostatka medijske gastroscene u čijem je stvaranju sudjelovao.
Najkontroverzniji suvremeni američki kuhar u nastavku legendarne knjige “Dosje kuhinja” obračunava se sa svijetom jela i kuhara duhovitošću, cinizmom, stilom, inteligentnom zlobom i beskompromisnom kritikom. “Sirove slasti” nova je doza Bourdainovih nemilosrdnih i iskrenih gastronomskih ispovijesti koju ćete progutati u jednom zalogaju!
Nakladnik: Fraktura
K.P.