Tračerica Blake Lively postala zaštitno lice branda L'Oréal Paris - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Tračerica Blake Lively postala zaštitno lice branda L’Oréal Paris

Mlada holivudska glumica Blake Lively postala je nova glasnogovornica branda L’Oréal Paris.

Od sada L’Oréal Paris ima novo zaštitno lice: mladu glumicu Blake Lively!

Zvijezda u usponu, 26-godišnja holivudska glumica najprepoznatljiva po svom pečatu u seriji “Tračerica”, posjeduje zavidnu ljepotu i glamurozan stil, zbog kojih je već proglašena ikonom ljepote svoje generacije.

Glumica je dobila priznanje struke za svoje filmske uloge, radeći s redateljima poput Rebecce Miller, Bena Afflecka i Olivera Stonea u filmovima “Tajni životi Pippe Lee”, “Grad lopova” i “Divljaci”.

Međunarodnu je slavu stekla zahvaljujući šest uspješnih sezona kultne serije “Tračerica. Blake je također nastupila u oba nastavka filmske adaptacije knjige o odrastanju “Čarobne hlače”, a uskoro će zaigrati u filmu “The Age of Adeline”, uz Ellen Burstyn.

“Oduševljena sam i velika mi je čast pridružiti se iznimnim ženama koje predstavljaju L’Oréal Paris. Od niza različitih ambasadorica koje su dale vlastiti pečat brandu do svih žena koje s ponosom svakodnevno nose L’Oréal Paris. Tijekom odrastanja inspirirala me njihova poruka ‘Mi to zaslužujemo’, što je ključna vrijednost koju je ženama potrebno usaditi: da ljepota proizlazi iz samopouzdanja. Upravo je to bit i zato sam toliko ponosna što sam postala L’Oréal Paris žena”, izjavila je Blake Lively.

Kao nova glasnogovornica ovog brenda, Blake Lively se pridružuje nizu slavnih osoba, kao što su Julianne Moore, Freida Pinto, Jennifer Lopez, Eva Longoria, Beyonce Knowles, Lara Stone, Hugh Laurie, Laetitia Casta i Jane Fonda.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo