Ljepota

Ljepota

5 promašenih beauty trendova

Trendovi prolaze, ali slike i uspomene na njih ostaju. Ono što nam se u jednom trenu činilo kao super zgodno rješenje, nekoliko godina poslije je totalni beauty fijasko.

Evo liste najgorih trendova s područja ljepote u posljednjih deset godina.

kk1. Vještičja manikura

Manikura kratkih noktiju i gel umjerene dužine izgledaju lijepo i njegovano. Ipak, šiljasti, dugi i po mogućnosti šareni nokti su totalni promašaj. Ipak, ako baš jako želite probati šiljastu manikuru, prilika je u skorašnjoj Noći vještica.

2. Lažni ten

Jednom u solarij, dva puta, tri i odjednom poprimite neprirodnu narančasto smeđu nijansu. Iako se na trenutak možda čini da tamnjenjem prikrivate nedostatke, pretjerano “kvarcanje” izgleda neugledno i definitivno je jedan od najgorih trendova u proteklih nekoliko godina.

3. Iscrtane obrve

Obrijati ili počupati obrve te nacrtati tanku liniju je svojevremeno postao trend. Iako se možda sada pitamo kako je to moguće, silikonska ljepotica Pamela Anderson i danas zna posegnuti za olovkom i črčkati po licu.

k4. Previše blajha

Plavokosa ljepotica simbol je nježnosti i plahe ljepote. Ipak, previše blajha, posebice ako niste prirodna plavuša je strašno. Zato, doslovno se vratite korijenima – tj. makar boji koja podsjeća na vaš korijen kose.

5. Iscrtane usne

Obrubiti usnice olovnom u nekoj jarkoj boji nekoliko godina je bio veliki trend. Sjećamo se kako su taj trik koristile voditeljice, glumice, majke, tetke, prolaznice, a i mi same. Ipak, za neke stvari je bolje da ostanu – daleko u prošlosti!

 

Izvor: She.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo