Ljepota

Ljepota

Aldukov “Lumiere” sniman u srcu Pariza

Francuska metropola poslužila je kao izvrstan ambijent za snimanje nove Aldukove proljetno/ljetne kampanje.

Poznati modni dizajner Ivan Alduk ovoga proljeća donosi nam jednu posebnu modnu priču. Kampanju za najnoviju kolekciju odlučio je snimiti van granica Hrvatske i uključiti u nju inozeman tim stručnjaka. Kolekcija “Lumiere” za sezonu proljeće/ljeto snimana je u srcu svjetske mode, Parizu, uz obalu rijeke Siene te je na taj način zabilježen dio bogate francuske kulturne baštine. Svijetla, topla i pariškim suncem okupana kampanja jedan je stilski nastavak na prethodnu kolekciju, no s značajnim pomakom.

 

alduk

“Stvaranje modne kampanje u Parizu predivno je iskustvo za koje smo se sasvim spontano odlučili, ali tako nastaju najbolje priče u životu. Grad koji živi za modu i od mode je izvrsna komponenta u našoj novoj chic kampanji za kolekciju “Lumiere”. Samo snimanje je bilo povrh svega zabavno i jedno novo iskustvo koje je ostalo zabilježeno na mnogim fotoaparatima znatiželjnih turista koje je jako zanimalo što mi to radimo. Htjeli smo napraviti jedan novitet što se tiče modne kampanje, stoga smo se odlučili za sanjiv, svijetao, topao i pomalo nostalgičan prikaz Alduk kolekcije i samog Pariza koji je predstavljao najbolju moguću kulisu za ovakav projekt” ispričao je Ivan Alduk.

Kolekcija sadrži različite modele, od sportskog chica koji se bazira na crop topovima i suknjama punog kruga u kombinaciji s bomber jaknama, preko kratkih i koktel haljina s apliciranom čipkom i kožnim detaljima pa do raskošnih, lepršavih večernjih haljina vedrih tonova. Stroge linije su kombinirane sa suprotnim efektom lepršavih i nabranih tkanina, tako da su modeli povrh svega ženstveni, moderni i jako chic, ali s prepoznatljivim Alduk potpisom. Alduk proljetno/ljetnu kolekciju predstavlja u crnoj, sivoj, puder, svijetlo plavoj, denver plavoj te limun žutoj, a korišteni materijali su pamuk, viskoza, muslin, til, koža i čipka.

Fotografija: Šime Eškinja

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo