Ljepota

Ljepota

Ana Maria Ricov obojila jesen zimu 2013./2014.

Poznata modna dizajnerica snimila je kampanju za novu kolekciju, a za zaštitno lice izabrala je mladu i uspješnu Claudiu Antičević.

Nakon što je novu kolekciju predstavila na nedavno održanom Fashion.hr-u, Ana Maria Ricov snimila je i popratnu modnu kampanju. Modna dizajnerica poznata po vrhunskim krojevima i istančanoj modnoj estetici i ovoga je puta svoju kolekciju dala u ruke poznatoj modnoj fotografkinji Jeleni Balić. Ana Maria i Jelena već sezonama uspješno surađuju i stvaraju predivne fotografije koje karakterizira Ana Marijina kreativnost i Jelenin potpis.

Za zaštitno lice nove kolekcije izabrana je Claudia Antičević, a šminku potpisuje Ivana Zečić. Predivna Claudia nedavno je osvojila rusko modno tržište te smo ju mogli vidjeti u modnom editorijalu prestižnog rujanskog izdanja Harper’s Bazaara i u beauty editorijalu ruskog Ellea. Kampanja je napravljena u obliku look booka sa žarkom pozadinom kako bi Ana Marijina odjeća što više došla do izražaja. Kombinacija boja i posebno krojeni modeli na ovakvoj pozadini najbolje pokazuju njenu modnu igru. Vjerno prateći svoju modnu priču, talentirana Ricov iz sezone u sezonu svojim modelima oduševljava modnu publiku te zasluženo dobiva izvrsne kritike.

Ana Maria Ricov

Cijeloukupnu kolekciju za jesen zimu 2013./2014. karakterizira inspirativni naglasak na modernu arhitekturu.

“Odjeću sam bazirala na jednostavnoj formi koja je upotpunjena konstrukcijskim rezovima pod pravim kutevima. Slojevitost, geometrija te snažni kontrasti glavne su karakteristike moje nove kolekcije. Snimanje je prošlo izvrsno, kao i svaki puta do sada. Ovoga puta smo kolekciji ‘dali’ malo žarkih boja i predstavili jedno malo drugačiju i šareniju AMR kampanju“, izjavila je Ana Maria Ricov.

Kolekcijom prevladavaju transparentne tkanine, koje u kombinaciji s gustim, neprozirnim tkaninama stvaraju efekt dinamičnosti. Paletu boja čine nezaobilazna crna te tonovi sive, tirkizna i zelena boja. Tkanine koje prevladavaju kolekcijom su vuna, viskoza te pamuk.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo