Avon predstavio novu mirisnu poslasticu! Isprobajte parfem Infinite Moment! - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Avon predstavio novu mirisnu poslasticu! Isprobajte parfem Infinite Moment!

Novi miris iz Avonove kolekcije, Infinite Moment, neodoljiva je kombinacija lagane svježine i izražajne senzualnosti koju je kreirao Christophe Raynaud iz francuske parfemske kuće Givaudan.

kOvu je orijentalno-cvjetnu poslasticu, stvorenu od nota prozračne ljubičice, jasmina i orhideje, pretočio u buket primamljivih nijansi koji zaokuplja kontrastom blistave svježine i zavodljive senzualnosti. Poseban dodir daju note lišća maline i hanoki drva, dok bazni tonovi sadrže pačuli, tonka bobice i toplu vaniliju.

Kako Infinite Moment ponajprije dočarava osjećaj bliskosti između dvoje ljudi, prsteni na vrhu bočice označavaju povezanost, dok riječi Infinite Moment koje obavijaju bočicu simboliziraju bezvremensku ljubav.

Evo što o novom Avonovom parfemu kaže njegov kreator Christophe Raynaud:

“Bila je topla ljetna večer dok sam se uspinjao u jedan od hramova u Japanu kad sam ostao očaran posebnom aromom u zraku. To je bio senzualan miris hinoki drveta od kojeg su hramovi bili načinjeni, stopljen s harmoničnim mirisom začina i mirisnih štapića. Cvjetne note davale su misteriozan i zavodljiv dodir, a zahvaljujući Avonu, upravo sam taj miris pretvorio u Infinite Moment

Infinite Moment EDT (50 ml) dostupan je u Avonovom katalogu kampanje 3
po cijeni od 149 kuna. Svaki kupac mirisa na poklon dobiva ogrlicu
Purple Stone
.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo