Ljepota

Ljepota

Avon vam pomaže u pripremama za ljeto!

Pripremite svoje tijelo za kupaći kostim uz Avon Solutions CelluBreak anticelulitni losion, gel za oblikovanje grudi Avon Solutions BustShaper i Avon Solutions tretman protiv strija.

Kako bi bile spremne za ljeto, većina žena tijekom proljeća, uz zdravu i laganu prehranu, veće količine vode te tjelovježbu, poseže i za dodatnim “pomagačima” u otklanjanju celulita koji pomažu u razbijanju masnih stanica, sprječavaju njihovo nakupljanje te aktiviraju prirodni proces sagorijevanja masnoća.

Avon ima rješenje za borbu s celulitom!

Avonovo rješenje za borbu s tvrdoglavim celulitom je snažni anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem Avon Solutions CelluBreak (150 ml, 59 kuna). Ovaj novi član obitelji Avon Solutions svoju učinkovitost i energizirajuća svojstva duguje kompleksu koji objedinjava ekstrakte gloga, biljke mate te zrna kave, a kreiran je kako bi već nakon šest dana uporabe povećao sagorijevanje masnoća i do 200 posto! Naime, zrna kave imaju hidratacijska svojstva i pomažu u mršavljenju, biljka mate poboljšava mikrocirkulaciju te pospješuje sagorijevanje masnoća, dok glog djeluje kao antioksidant i popravlja izgled kože. Tako su nakon dva tjedna uporabe intenzitet i dubina čak i najtvrdokornijeg celulita umanjeni, a nakon četiri tjedna dramatično je popravljen izgled kože iz svakog kuta gledanja. Također, kompleks losiona Solutions CelluBreak sprječava nakupljanje masnoća u stanicama kože, a time pomaže spriječiti nastanak novog celulita.

Solutions

Iz iste je linije dostupan i gel za oblikovanje grudi Avon Solutions BustShaper
(150 ml, 59 kuna) s kompleksom nara koji stimulira kolagen i elastin za
ljepši oblik pa grudi izgledaju čvršće, poboljšan je izgled oblina,
koža je na izgled i dodir glatka, a njen ton je mladenački. Tu je i tretman protiv strija Avon Solutions (150 ml, 79 kuna) koji štiti i obnavlja vlakna elastina i kolagena u koži pri čemu dubinski reducira strije u duljini i broju.

Ako želite
kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010, posjetite Avon.hr ili posjetite Facebook stranice Avona

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo