Ljepota

Ljepota

Dizajnerica Michal Negrin otvara dućane s rovinjskim brendom Divine

Michal Negrin i rovinjski brand Divine otpočinju suradnju zajedničkim otvorenjima dućana u Opatiji i Rovinju.

Uoči iščekivanog otvorenja novog konceptualnog dućana Michal Negrin u Opatiji 10. lipnja, proslavljena izraelska dizajnerica nekoliko dana ranije će pristići u Hrvatsku kako bi s predstavnicima rovinjske tvrtke Sigurna luka, nositeljima nove autohtone hrvatske modne marke Divine, koji su zaslužni za otvorenje njezina novog dućana na opatijskoj adresi, završila sve pripreme za ovo svečano otvorenje na kojem će joj se pridružiti i brojni uzvanici iz javnog života Hrvatske.

Suradnja Michal Negrin i brenda Divine, iza kojeg stoji uspješna rovinjska poduzetnica i dizajnerica Ljubica Kalačić, koju s izraelskom dizajnerskom zvijezdom Michal Negrin veže prijateljstvo i zajednička kreativna vizija, nastavit će se dan nakon otvorenja u Opatiji ekskluzivnim otorenje prvog multibrand dućana Divine u Rovinju, gdje će od 11. lipnja uz novi brand Divine i brand Michal Negrin ravnopravno zasjati i dizajnerske zvijezde i njihovi brandovi kao što su Ayala Bar, također izraelska dizajnerica nakita, Mary Frances, kalifornijska dizajnerica poznata po unikatnim, ručno izrađenim torbicama i dizajner Ivica Skoko.

   Divine

Otvorenje multibrand dućana Divine u Rovinju hrvatskoj će javnosti premijerno predstaviti nakit istoimene nove modne marke Divine, prvenstveno nakita koji je stilski kreiran u maniri tradicionalnih istarskih ukrasa, te na zanimljiv način kombinira hrvatsku tradiciju i modnu estetiku, ali i odjevne predmete.

“S novim multibrand dućanom Divine na rovinjskoj adresi zaokružujemo jednu romantičnu cjelinu brandova koji na jednom mjestu objedinjuju modne marke i accesoire kreirane za samosvjesnu ženu koja voli, poznaje i razumije modu,” pojašnjava Ljubica Kalačić, dizajnerica nakita i odjeće Divine kojoj je kreiranje unikatnog nakita branda Divine i otvorenje konceptnog dućana Michal Negrin u Opatiji, te mulibrand dućana Divine u Rovinju novi poslovni pothvat, jer je do sada svoj poslovni fokus uglavnom nalazila u prodaji nekretninama.

   Divine

No, rovinjska poduzetnica Ljubica Kalčić godinama je brižljivo prikupljala kreacije Michal Negrin, te je nakon što je jednom prigodom upoznala karizmatičnu Izraelku i predstavila joj svoje kreacije nakita Divine, odlučila otvorini novi konceptualni dućan Michal Negrin, a kako su dizajnerice vrlo brzo našle zajednički kreativni izričaj, rodila se i odluka o suradnji u vidu pridruživanja branda Negrin u okviru multibrand trgovine Divine u Rovinju.

Sve kreacije branda Divine proizvode se u Hrvatskoj, u manufakturama u Rovinju, Varaždinu i Čakovcu, s time da Ljubica Kalačić sama kreira svaki pojedinačni komad nakita i odjeće.

   Divine

Za otvorenje predstojećeg multibrand dućana Divine u Rovinju, valja svakako naglasiti i humanitarni karakter koji će već pri samom otvorenju istaknuti ekipa okupljena oko ovog branda, a kojoj su se vrlo rado pridružili Ivica Skoko i Michal Negrin. Tako će uz otvorenje dućana, u večernjim satima, na pozornici Monte, ispod crkve Sv. Eufemije biti održana humanitarna modna revija “MI” koja okupljene uzvanike poziva na humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za aktivnosti i rad Društva osoba s invaliditetom Rovinj, a okupljeni će također kupnjom određenih kreacija svih sudionika modne revije moći podržati rad Udruge, jer će sva sredstva od prodaje ići upravo u korist konkretnih potreba članova Društva osoba s invaliditetom Rovinj.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo