Ljepota

Ljepota

eNVy room inspirirani velikom ljubavlju Milivoja Dežmana i Ljerke pl. Šram

Maštovita eNVy room radionica predstavlja novu kolekciju vjenčanica, inspiriranu velikom ljubavlju Ljerke pl. Šram i Milivoja Dežmana.

Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, poznatiji pod imenom eNVy room, predstavljaju svoju novu kampanju vjenčanica inspiriranu velikom ljubavlju Milivoja Dežmana i Ljerke pl. Šram i urbanom legendom o duhu prekrasne glumice.

Za lokaciju snimanja odabrane su ruševne zidine nekadašnjeg eminentnog lječilišta za tuberkulozu Brestovec na zagrebačkom Sljemenu, čiju je gradnju inicirao upravo Dežman kako bi pokušao spasiti život voljenoj lady Šram. Kako uz sav trud nije uspio i Ljerka u Brestovcu umire. Sve glasnija su vjerovanja kako upravo njen duh luta zidinama lječilišta. Kako Dežman o Ljerki nakon njene smrti nije pričao, njihova je ljubav ostala pod velom tajni i na taj način osvjetlila put legendi o jednoj tragičnoj, ali velikoj ljubavi.

eNVy room

Kampanja predstavlja niz novih vjenčanih haljina iz maštovite eNVy room radionice. Kolekcija koja slavi ženstvenost i senzualnost izrađena je od visokokvalitetnih materijalala poput čipke i svile, ali i laserski rezane umjetne kože. Vjenčanice uglavnom prate liniju tijela ili su raskošno nabrane u struku, a našlo se tu i ponešto vjenčanica dužine ispod koljena kao i onih od plissea.

“Fokus nam nije bio stilistički se vezati za povijesno doba aktera te ljubavne priče. Ideja je bila toj ljubavanoj priči prekrojiti kraj. To smo ostvarili kroz vjenčanicu koja simbolizira početak nečeg lijepog, novog, sigurnog. Fotografije oponiraju jedna drugoj sukobom dana i noći i kontrastom romantične ljubavne priče i mistične legende o duhu lady Šram”, rekli su nam Vjeko i Nikica, dizajneri iz eNVy rooma uz naglasak kako su i ovoga puta izradili kolekciju čiji će komadi šivani po mjeri imati prodajne cijene u rangu najmova vjenčanica iz mnobrojnih salona.

eNVy room

“Uz legendu uvijek vežemo i protok vremena, a vrijeme je ono koje sekvencom određuje i spaja dimenzije prošlosti i sadašnjosti, iščekujući budućnost. Nešto poput kronometra fotografije koji zaustavlja jedinstveni trenutak zabilježen u prostoru i vremenu, neodoljivu ljepotu momenta dana i noći, tako stvarajući sklad dvaju sukobljenih elemenata”, objasnio nam je inspiraciju fotograf Šime Eškinja koji već tradicionalno potpisuje eNVy room kampanje.

Zaštitno lice kampanje je ponovno Ana Maria Cajner – međunarodno uspješna manekenka iz agencije Talia models. Šminku potpisuje Sanja Agić, a frizuru Draška Topić, dok je za stajling odgovorna Lea Krpan.

Uz prethodnu rezervaciju termina, modeli iz predstavljene kolekcije mogu se pogledati u eNVy room showroomu (Gračec 1, Zagreb), a sve novitete iz eNVy room kreativne radionice pratite na službenoj stranici Envyroom.com ili na službenoj Facebook stranici.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo