Ljepota

Ljepota

eNVy room se širi na europsko tržište

Nakon što se prošle godine uspješno plasirala na austrijsko tržište, hrvatska modna marka eNVy room od nedavno je prisutna i u ukrajinskoj prijestolnici Kijevu.

eNVy room se ovaj put našao u društvu Marielle Burani i Chaiser LA – branda vrlo popularnog kod zvijezda poput Beyonce i Britney Spears. Miltibrand store Edel nalazi se u luksuznom šoping centru Domosfera (Stolitchnoe shosse 101, Kiev) koji se prostire na 120740 m2 prodajnog prostora. Možemo već sada reći kako se eNVy room polako, ali sigurno probija na europsko tržište.

eNVy room

eNVy room ima još novosti: otvoren je showroom u Zagrebu (Gračec 1), a cilj je bio podići uslugu na viši nivo putem personaliziranja prodaje, rezervacije termina, osiguranog parkinga itd. Odabravši lokaciju u podsljemenskoj zoni eNVy room duo Nikica Ivančević i Vjeko Franetović htjeli su svoje klijentice lišiti osjećaja žurbe, gradske gužve i priuštiti im nesmetan i maksimalan užitak kupovanja. Osim u Zagrebu, eNVy room je u Hrvatskoj dostupan još u Dubrovniku, Splitu i Poreču.

U fotogaleriji pogledajte slike iz kijevskog Multibrand storea i novootvorenog showrooma u Zagrebu.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo