Ljepota

Ljepota

Ivica Skoko proslavio 15 godina karijere

“Jako sam sretan što sam već toliko godina prisutan na modnoj sceni. Iza mene je divnih 15 godina rada i veselim se predstojećim godinama u svojoj karijeri”, izjavio je naš poznati dizajner.

Poznati hrvatski dizajner Ivica Skoko proslavio je svoju 15. godišnjicu rada u Posh Fantasy Baru, orkužen brojinim prijatlejima i suradnicima. Uz Ivicu, velika zvijezda večeri bila je i njegova prijateljica, poznata glumica Petra Dugandžić, koja je ujedno proslavila i svoj rođendan.

Ivica je tom prigodom pripremio malu modnu reviju simboličnog naziva “Moje najdraže kreacije“, za koju je odabrao njemu najdraže kreacije iz dugogodišnje karijere, a njegova dobra prijateljica i suradnica Ivana Bilandžija Billy osmislila je styling. Za izvrsne frizure pobrinula se Katica Topčić. Zadnji model na reviji, čipkastu crvenu haljinu, nosila je Petra Dugandžić.

Također, predstavljena je i posebna haljina koja je nastala u suradnji s Meri Merinom. Haljina koju je Ivica napravio od jedinstvenog materijala – etiketa Meri Merino, plijenila je pozornost svih nazočnih.

“Jako sam sretan što sam već toliko godina prisutan na modnoj sceni. Iza mene je divnih 15 godina rada i veselim se predstojećim godinama u svojoj karijeri. S godinama sam upoznao predivne ljude i stekao brojne prijatelje te ostvario razne suradnje. Jedna od njih je i suradnja s Meri Merinom, koja se nastavila i na ovom partyju, te mi je jako drago što se među mojim najdražim haljinama našla i ona napravljena od Meri Merino etiketa“, rekao je Ivica Skoko.

Večer je kulminirala dolaskom torte s likom Marilyn Monroe, koju je vlasnica kluba, Snježana Mehun, naručila specijalno za slavljenike. Petra i Ivica zajedno su razrezali tortu u društvu svojih prijatelja i kolega koji su ih tu večer došli podržati.

Proslavu 15. godina karijere Ivice Skoke i rođendan Petre Dugandžić svojim dolaskom uveličali su: Nenad Korkut, Duško Modrinić, Ivana Popović, Ivan Alduk, Boris Banović, Ivan Herceg, Helena Minić, Hrvoje Klobučar, Kristijan Potočki, Nela Kocis i Aleksandar Bogdanović.

Ivica Skoko jedan je od najpoznatijih hrvatskih modnih dizajnera. U dugogodišnjoj uspješnoj karijeri afirmirao se kao prvak visokog prêt-à-portera, a njegove se haljine često pojavljuju na crvenim tepisima svih važnih događanja u Hrvatskoj. Njegovim kolekcijama, koje uvijek izazivaju veliku medijsku pozornost na Dove Fashion.hr-u, dominiraju posebna estetika te visokokvalitetne tkanine.

Ivica Skoko

Labudov Meri Merino je tekući deterdžent s dodatkom omekšivača za pranje svih osjetljivih, obojenih ili tamnih tkanina. S obzirom na to da njegova posebno obogaćena formulacija njeguje i štiti osjetljivu odjeću čineći je mirisnom i mekom na dodir te olakšava glačanje, idealan je partner za Ivicu, čije su haljine izrađene od vrlo osjetljivih te visokokvalitetnih materijala.

Inovativnost Labudovih stručnjaka uspjela je zaintrigirati Ivicu Skoku koji je sa zadovoljstvom prihvatio suradnju. Haljinu koju je Ivica osmislio od etiketa Meri Merina do sada smo imali priliku vidjeti u Westgateu u sklopu kreativne izložbe “Kopčaj me selotejpom“, a sada je ponovno zablistala u punom sjaju na vlastitom partyju.

K.H.
Foto: Tomislav Smoljanović

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo