Ljepota

Ljepota

L’Erbolario Make Up: za prirodnu ljepotu bez parabena

Okrenite se prirodnoj kozmetici koja čini dobro i vašoj koži i našem planetu.

L’Erbolario Make Up: njega i boja ujedinjeni u borbi za prirodnu ljepotu i zaštitu okoliša

Želja za životom u skladu s okolišem danas je veća nego ikada te podrazumijeva sve aspekte života, uključujući i brigu za ljepotu i općeniti osjećaj ugode u vlastitoj koži. Zbog toga se sve veći broj ljudi okreće prirodnoj kozmetici koja čini dobro i našoj koži i našem planetu. Posebno žene žele naglasiti vlastitu ljepotu šminkom koja je u skladu s prirodom i njezinim bojama. Važno im je da su u mogućnosti kupiti sigurne i djelotvorne proizvode, koji se temelje na kvalitetnim biljnim sastojcima. L’Erbolario Make Up linija je plod i izraz odgovornosti prema kupcu, okolišu i održivom razvoju.

LErbolario Make Up linija

L’Erbolario, vodeća tvrtka u sektoru fitokozmetike, nije mogla ne uzeti u obzir ove potrebe u svom djelovanju te je tako stvorila L’Erbolario Make Up, novi make up koji kombinira njegu, b

oju, delikatne nijanse i blage teksture koje osiguravaju trenutni osjećaj ugode na koži i blagotvorno djeluju na epidermu, a sve to u ime ekoodrživosti.

U laboratorijima L’Erbolario provedena su opsežna istraživanja i upravo je pomoću njih kreiran ovaj prirodni make up u potpunosti u skladu s prirodom i bez testiranja na životinjama.

L’Erbolario Make Up daje priliku svakoj ženi da kreira različite izglede prema vlastitoj želji i raspoloženju: konkretan je to izraz prirodnih tonova, “naked” ili “nude” koji su jedva primjetni, u skladu s posljednjim trendovima iz svijeta boja koje delikatno ističu prirodnu ljepotu lica bez pretjerivanja i forsiranja.

S tim u vidu L’Erbolario je stvorio formule bogate aktivnim tvarima biljnog podrijetla – sve je to plod fitokozmetičke znanosti. L’Erbolario formule u potpunosti blagotvorno djeluju na svaki tip kože, čak i na najosjetljiviju, nudeći tako njegu koja čuva svježinu, mladost i sjaj.

L’Erbolario: bez parabena, konzervansa i GMO sastojaka

Nadalje, L’Erbolario Make Up ima još neke karakteristike zbog kojih je poseban i drugačiji od svega ostalog na tržištu. Slobodno se pouzdajte u proizvode koju garantiraju da su u potpunosti:

  • bez parabena
  • bez konzervansa formaldehida
  • bez akrilata
  • bez silikona
  • bez GMO sastojaka
  • bez mineralnih ulja
  • bez PEG derivata (polieliten glikol)
  • bez parfema

Također, bitno je naglasiti i činjenicu da su stručnjaci L’Erbolaria ispitali sastojke sedam metala (nikal, olovo, arsen, kadmij, živu, antimon i krom) kako bi minimizirali rizik od alergije, štiteći na taj način i najosjetljiviju kožu i oči. Svi su proizvodi klinički testirani (test na dobrovoljcima in vivo, test in vitro, oftalmološki testovi) pri Odsjeku za internu medicinu i medicinsku terapiju Sveučilišta u Paviji, kako bi se otklonila svaka mogućnost izazivanja iritacija ili alergijskih reakcija.

Pakiranje u potpunom skladu s okolišem

U potpunom skladu s konceptom prirodnosti i ekološke održivosti, koji je L’Erbolarijeva misao vodilja, čak je i pakiranje izrađeno s najvećim mogućim postotkom recikliranih materijala koji se i sami mogu reciklirati. Pri tom su, naravno, ovi proizvodi zadržali svu eleganciju, profinjenost i privlačnost u svom modernom i praktičnom srebreno-bijelom satenskom pakiranju.

L’Erbolario Make Up linija sadrži super hidratantni ruž za usne, osvježavajući kompaktni puder za lice, vrat i dekolte i baršunastu kompaktnu podlogu za ujednačen ten vrata, lica i dekoltea.

LErbolario Make Up linija

Za čitatelje imamo iznenađenje: Osvojite L’Erbolario ruž i sjajilo u boji po želji. Više saznajte u članku: Okreni se prirodnoj kozmetici!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo