Lice bez šminke - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Lice bez šminke

U ovo moderno doba, izaći iz kuće bez šminke skoro se smatra grijehom, no priznajte da ste ponekad ljubomorne na žene koje njeguju svoj prirodan izgled i nije ih briga što drugi misle o tome. Možete li vi protrljati oči kad poželite? Ili možda leći u krevet bez obaveze skidanja šminke? Izbjegavanje šminkanja ima svojih prednosti i one su genijalne!

Istina je, dakle, da izlazak iz kuće bez šminke i nije strašna stvar. Prije svega odaje samopouzdanje žene, a ima i još prednosti.

Što će se dogoditi ako se ne šminkate?

Imate više vremena – zamislite da imate tih 20-ak minuta više ujutro za spavanje ili ispijanje jutarnje kave? Isprobajte.

Vaše pore mogu disati – Dosta proizvoda je puno kemikalija koje mogu štetiti koži. Puder i ostatak šminke ne dozvoljavaju porama da dišu što pak uzrokuje nastanak prištića. Ukoliko ne možete bez šminke, dajte koži jedan dan odmora –osjetit ćete razliku.

Možete ravno u krevet – zamislite da ne morate skidati šminku prije spavanja… Olakšanje, zar ne?

Nećete izgledati kao rakun – Prilično je opuštajuće ne oslanjati se na ogledalo barem jedan dan jer čete točno znati kako izgledate. Uz to, ako provedete noć s nekim, nema panike da ćete se probuditi s licem rakuna. Oslobađajuće!

Doživite genijalno iskustvo trljanja očiju – kada god poželite bez brige da vam je ljubičasto sjenilo završilo na nosu .

Uživajte u komplimentima – netko vam kaže kako dobro izgledate i vi shvatite da ste lijepi i bez šminke! Otvara se za vas sasvim nov svijet!

Dakle što će se dogoditi ako se ne našminkate? Apsolutno ništa loše!

A. A.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo