Ljepota

Ljepota

Modna predstava bez pravila Jurja Zigmana i Ivone Brnelić

Riječke ljetne noći HNK iz Rijeke predstavljaju jedinstvenu modnu predstavu koja nas vodi u novi, neistražen svijet vlastitih osjetila, svijet različitih kreacija i ljubavne priče s elementima mjuzikla uz nevjerojatan scenski doživljaj!

Modni spektakl, jedinstvena predstava S^B FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN održat će se 6. srpnja od 21 sat na krovu riječkog Tower centra. Drugu godinu za redom, u suradnji s Riječkim ljetnim noćima HNK iz Rijeke, autor projekta, koreografkinja Ivona Brnelić i modni dizajner i kostimograf Juraj Zigman predstavljaju jedinstveni spektakl S^B FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN.

JZ i IB

Modna predstava spoj je mode, teatra, plesa i glazbe, upotpunjena izvedbama uživo glazbenika, a vodi nas u neistraženi svijet vlastitih emocija, vodi nas u novi svijet zabave, erotike, u moderan i zanimljiv svijet.

Ova vrhunska predstava svojevrsna je vizija autora pretočena u nevjerojatan doživljaj putem glazbe, scenografije, modnih kreacija te scenskog izričaja. U ovogodišnjoj multimedijalnoj predstavi riječ je o nedostižnoj ljubavi s elementima mjuzikla. Priča je smještena u bezvremenski jazz klub, a publiku odvodi u svijet različitih emocija, kontrastnih slika i prepoznatljive Zigmanove mode bez pravila.

Juraj Zigman

Prošlogodišnji uspjeh S^B FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN koji je uživo vidjelo više od tisuću gledatelja, Hrvatsku je na svjetskoj modnoj sceni predstavio u drugačijem svjetlu, a ovogodišnji se spektakl očekuje s velikim nestrpljenjem. Otvoreno riječko nebo očekuje modu kao jedinstvenu umjetnost i pruža mogućnost izražavanja onima koji žele slijediti kreativnost i posebnost. Renomirana autorica projekta, nevjerojatna kreativka Ivona Brnelić i modni dizajner i kostomograf, vizionar Juraj Zigman garancija su nesvakidašnje predstave.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo