Ljepota

Ljepota

Mračni Aleksandar Žarevac u novoj modnoj kampanji

Mladi dizajner Aleksandar Žarevac pokazao nam se u potpuno novom svijetlu i ovih dana snimio novu kampanju za kolekciju jesen-zima 2013-2014. Izvrsna i provokativna kampanja predstavlja Aleksandrovu kolekciju za aktualnu sezonu koja se upravo nalazi u prodaji.

Stilski potpuno drugačiji Žarevac je za ovu kampanju okupio čitav niz mladih ljudi koji su svojim talentom pomogli u stvaranju ove darkerske modne priče. U duhu profinjenog grunge rock stila ove kampanje krije se inspiracija u bendu Pearl Jam, za što je zaslužan mladi i kreativni fotograf Jakov Baričić.aleksandar

Tri mlada lica izvrsno su utjelovila ovu rokersku kampanju, a to su Ema Kovač iz Talia models, te Stipe Batur i Martino Grgić iz Ak model managmenta. Dok je Ema već neko vrijeme prisutna na modnoj sceni i do sada je već par puta nosila Aleksandrove revije, Stipi i Martinu ovo je prva kampanja koju su snimali.

“Jako sam zadovoljan s kampanjom i sa cijelom ekipom. Radi se o vrlo mladim ljudima koji su, kao i ja, na počecima svojih modnih karijera i puni su kreativnosti. Po prvi puta radim s Jakovom i oduševljen sam rezultatom. Kada sam radio kolekciju, zamišljao sam da ju prate upravo ovakve fotografije. Kolekciju sam predstavio prošle sezone na Perwoll Fashion.hr-u te sam napravio dvije izmjene u dosadašnjem radu. Jedna je stilska jer sam potpuno okrenuo vlastiti dizajn, a druga je ta što sam po prvi puta odlučio izraditi i predstaviti mušku kolekciju“ izjavio je Aleksandar Žarevac.

aleksandarz

Za vrhunski izgled modela u kampanji pobrinuli su se Andrea Leko, koja je bila zadužena za make up, i Nikola Blažinčić koji se pobrinuo za frizure.

Novu kolekciju za sezonu proljeće-ljeto 2014. Aleksandar će predstaviti na Perwoll Fashion.hr-u ovoga petka, 18. Listopada u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma

A. A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo