Ljepota

Ljepota

New York je inspiracija za dvojac LINK

U sklopu nadolazećeg DoveFASHION.HR-a svoju kolekciju za sezonu proljeće-ljeto 2013. predstavit će i popularni dizajnerski dvojac Ogi Antunac i Zoran Mrvoš koji od ove godine dizajnira ju pod zajedničkim imenom LINK.

Ogi Antunac i Zoran Mrvoš zaintrigirali su javnost već pri najavljivanju udruživanja kreativnih snaga, a nakon prikazane kolekcije na Dove FASHION.HR-u u ožujku bilo je jasno da je suradnja pun pogodak. Izvrsna muško-ženska kolekcija inspirirana hi-techom i neo-punkom ujedinila je javnost, medije i modnu struku.

Što će predstaviti za sezonu proljeće-ljeto 2013. i kako teku pripreme za samu reviju koja će se održati u sklopu nadolazećeg Dove FASHION.HR-a, Ogi i Zoran protekla su dva tjedna otkrivali i na svom blogu.

“Iako tvrdimo da nikada nemamo direktnu inspiraciju, ovog puta New York nam se jednostavno nametnuo kao inspiracija, odnosno ulice toga grada. Radi se o kolekciji namijenjenoj urbanoj ženi koju mi zamišljamo na ulicama užurbane, svjetske metropole“, najavila je Ogi Antunac.

Svoju modnu viziju za nadolazeću sezonu LINK će prikazati u petak 12. listopada, u 21:30 sati.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo