Ljepota

Ljepota

Nova kolekcija mlade dizajnerice Diane Viljevac

Mlada hrvatska dizajnerica Diana Viljevac snimila je kampanju za svoju novu kolekciju. Kolekciji za sezonu jesen-zima 2012/2013, koja se sastoji od 22 modela Diana je dala naziv “Stronger”. Zaštitno lice kampanje poznata je manekenka Darinka Ferko, za šminku je zadužena Dunja Tomić, a fotografije potpisuje Marko Marinković.

hU kolekciji prevladava vječna crna sa različitim elementima poput zakovica, umjetne kože, krzna i čipke. Svaki komad skaja proštepan je i detaljno dorađen. Detalji su ručno rađeni, a na svakom odjevnom predmetu se nalazi i pločica s logotipom brenda. Modeli su izrađeni od kombinacije rastezljivog oker i crnog pamuka te čipke, skaja I dlake. Takva kombinacija materijala čini modele prvenstveno udobnima za nošenje.

“Do sada su se uz moje kolekcije uvijek vezali epiteti poput ženstvenosti i elegancije, te sam odlučila taj svoj stil malo ojačati. Htjela sam napraviti nešto žešće i jače a da opet bude u prepoznatljivom stilu.

jU ovoj kolekciji sam koristila umjetnu kožu i umjetnu dlaku za detalje, a ostale materijale čine viskoza i pamuk jer smatram da je za odjeću, uz vizualni identitet najbitnija i udobnost. Zakovice i proštepani detalji su obilježje ove kolekcije kojime sam htjela pokazati i tamniju stranu ženstvenosti”, izjavila je mlada dizajnerica Diana Viljevac.

Diana Viljevac mlada je dizajnerica, magistra tekstilnog i modnog dizajna a do sada se dva puta predstavila u sklopu natječaja Lift by Perwoll na sajmu mode Fashion.hr industrija, te je imala nekoliko izložbi.

Dianina kolekcija može se naručiti preko njezine Facebook stranice Diana Viljevac Dizajn, a cijene se kreću od 600 do 1300 kuna.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo