Otkrijte najnovije trendove frizura s L’Oréal Professionnel It Looks - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Otkrijte najnovije trendove frizura s L’Oréal Professionnel It Looks

Kako bi predstavio najnovije trendove frizura za sezonu jesen/zima 2013./’14., L’Oréal Professionnel razvio je novi koncept i transformirao svoje kolekcije boja u ‘It’ koncept.

Danas trendovi, ili ono što se smatra “it”, mogu doći od svukuda – modnih pisti, crvenog tepiha, ali i s ulice. Iz tog razloga, L’Oréal Professionnel crpi inspiraciju iz najvažnijih modnih događaja, svjetskih zvijezda i modnih ikona s ulice kako bi stvorio tri ključna It Looka sezone!

Ova demokratizacija razvijanja trendova dolazi s popularnošću “it” djevojaka: mladih žena svjetski poznatih po svojem osjećaju za stil, originalnom ukusu za odjeću i hrabrim odabirom frizura. Ove žene, zapravo, uz holivudske zvijezde, predstavljaju današnje trendseterice! Po prvi put, L’Oréal Professionnel prezentira nove trendove frizura, It Looks jesen/zima 2013./1024. na trima, međunarodno poznatima “it” djevojkama: Mary Charteris, Ella Waldmann, i Langley Fox Hemingway. Njih su transformirali Odile Gilbert i Frédéric Mennetrier za jesenske It Lookove: Rose Gold Retro valovi, Silver Blonde Chignon i Icy Brown bob.

3 It looka sezone interpretirali su Odile Gilbert i Frédéric Mennetrier

Od New Yorka do Pariza, modne piste obasjane su metalik nijansama koje su pružile inspiraciju paleti boja za ovu sezonu. Kako bi pružili pokret, dubinu i sofisticiranost, koloristi i stilisti na modnim pistama i u frizerskim salonima igraju se s metalik nijansama srebrno-blond, ružičasto-zlatnom i ledeno-smeđom kako bi ukrasili frizure ove sezone. Inspirirani ovim trendovima Odile Gilbert i Frédéric Mennetrier stvorili su tri It Looka.

Rose Gold retro valovi na Mary Charteris

Ružičasto zlatna trenutačno je najpopularnija boja kose! Ovaj spoj bakrene nijanse i nijanse marelice blond boje, zapravo je interpretacija blond nijanse jagode koju je omogućila INOA. Od Bottega Veneta do Marc Jacobsa, i holivudskih zvijezda kao što je Jessica Chastain, svi su pali na ružičasto zlatnu boju retro valova. Kolorist Frédéric Mennetrier iskoristio je ovu inspiraciju kako bi transformirano ružičasto zlatne kovrče na Mary Charteris. Odile Gilbert objašnjava da je tajna ovog looka retro valova, efekt dvostruke teksture: ravni korijen i valovite dužine.

Mary

Mary Charteris britanski je DJ i modna ikona, čije su najbliže
prijateljice Kate Moss i Stella McCartney. Slijedeći stope svoje tete,
Daphne Guinness, Mary je pozirala za svjetske časopise i radila s
dizajnerima kao što su Louis Vuitton i Jason Wu.

Ledeno-smeđi bob na Langley Fox Hemingway

Ove sezone, smeđe boje su hladne i ledene! Ovaj trend ledeno smeđe varira od tamno pepeljasto smeđe do svijetlo hladne kestenjaste. U kombinaciji s bobom – frizurom ove godine prema New York Timesu – rođen je Icy Brown Bob ove sezone. Prema Odile Gilbert, bob se nosi u svim prilikama ove sezone. Objašnjava: “Ono što čini bob suvremenim ove sezone je grafički oblik u kombinaciji s metalik smeđim bojama koje podsjećaju na antičku broncu”.

Langley

Langley Fox Hemingway američka je umjetnica i model koja je
skicirala za brandove kao što su Louis Vuitton i Marc Jacobs, te
pozirala za časopise Grazia i Foam.

Srebrno-plavi chignon na Elli Waldmann

Silver blonde novi je hit blond boje. Možemo je vidjeti na zvijezdama kao što su Carey Mulligan i Miley Cyrus, ova platinasta blond boja može varirati od intenzivno sive do suptilno srebrne. Inspirirana modnim showovima (Nina Ricci, Loewe) i zvijezdama (Kate Upton, Naomi Watts), ova nijansa često se nosi u voluminoznom chignonu koji je lagan i moderan.“Kod Elle smo stvarno htjeli raditi s platinastom bazom te dodati nekoliko pramenova u nijansama od intenzivno sive to suptilno srebrne”, objašnjava Frédéric Mennetrier. Prema Odile Gilbert, sofisticirani chignon donosi mekoću i retro prizvuk koji je u savršenom kontrastu s modernošću srebrnih pramenova.

Ella Waldmann

Ella Waldmann francuska je glumica i pjevačica. Isto tako je
modna muza, koja je snimila kampanje za Cartier i Hermès. Trenutačno
radi na albumu sa svojim partnerom Adrien Gallom, pjevačem francuskog
rock banda BB Brunes.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo