Ljepota

Ljepota

Razigrana proljetna kolekcija modne marke Taja

Vjerna svom prepoznatljivom stilu – asimetričnim, skulpturalnim krojevima te šarenim printevima i prirodnim materijalima – modna marka Taja predstavila je svoju proljetnu kolekciju.

Inspirirana šarenilom otoka Bali, akademska slikarica i dizajnerica Tajana Sertić stvorila je osebujnu kolekciju punu boja i printeva, a naglasak je stavila na tunike i haljine kao must have odjevne predmete ovog proljeća. Otočna inspiracija kolekcije očituje se u šarenilu printeva na viskozi ili akrilu, ručnom pletivu na lanu i pamuku te ležernim krojevima kojima je dodana nota senzualnosti i urbane klasike. Kolekcija je namijenjena ženama koje uz današnji ubrzani tempo života žele istovremeno izgledati poslovno i opušteno te osjetiti smiraj odmora noseći Taja proljetnu kolekciju.

Razigranu proljetnu kolekciju ovjekovječio je fotograf Goran Matijašec, šminkerica je bila Sanja Agić, a kolekciju je predstavila nasmijana i egzotična južnoafrička manekenka Nabilah Harron.

Taja

Dizajnersko prodajni ateljei ‘Taja’ u
kojima možete vidjeti kompletnu proljetnu kolekciju te dobiti savjet
kako najefektnije izraziti svoje modno ja, nalaze se u Vlaškoj 103 te
Vlaškoj 125.

Dizajnerski brend Taja jedinstveni je spoj modernog dizajna i 40 godina duge obiteljske tradicije. Naime, 1970. godine Vinko Sertić otvorio je poznati zagrebački krojački obrt Vinko, a danas se, nakon 40 godina, na istoj adresi u Vlaškoj 103 nalazi jedan od dva dizajnersko prodajnih atelja Taja. Budući Taja utjelovljuje viziju simbioze čovjeka i prirode, ekologijom odišu i odjeća i interijer ateljea. Sve tkanine za unikatnu odjeću i modne dodatke potpuno su prirodne, pomno birane i ručno obrađene, a posebnost interijera čine detalji koje je priroda napustila tijekom vremena.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo