Ljepota

Ljepota

Romantični make-up

Vrlo lako možete i vi izgledati poput prekrasne, nježne i ženstvene filmske heroine ako slijedite savjete za romantični izgled.

Kako je romantika u oku promatrača, pripremili smo vam tri različite make-up priče. Uz nekoliko jednostavnih poteza spremni ste za životnu bajku.

1. Tajanstvena dama

Za početak nanesite korektor i tekući puder, te lice ravnomjerno zagladite puderom u prahu, jednu nijansu svjetlijim od vašeg tena. Na oči nanesite bijelo sjenilo, crni eyeliner na kapak te izdašni sloj maskare na trepavice. Na usne nanesite crveni ruž.

2. Krhka žena

Romantični make-up često djeluje vrlo prirodno. Nanesite dobru podlogu na lice s tim da na kapke stavite deblji sloj korektora. Odaberite i puder u prahu sa sjajem kako biste djelovali magično. Na oči stavite sjenilo boje kože i jedan sloj maskare na trepavice. Na usnice stavite malo pudera u prahu, a zatim sjajilo, s tim da veći sloj sjaja nanesete na srednji dio usnica – kako bi izgledale putenije.

3. Pogled od 1000 riječi

Ženstvenost i nježnost možete naglasiti tako da istaknete oči. Nakon što ste stavili podlogu, nanesite sjenilo tople smeđe boje. Crnom olovkom povucite liniju uz donji dio oka, a eyelinerom uz gornji dio tik do trepavica. Izraziti pogled zaokružite bogatim slojem maskare. Na usnice nanesite ruž u boji usnica ili nijansu svjetliji.

Izvor: She.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo