Ljepota

Ljepota

Savršena kolekcija: “eNVy room za Bellissimu”

eNVy room dizajn od sada je dostupan po mnogo pristupačnijim cijenama zahvaljujući suradnji s modnom kućom Bellissima. Tim je povodom snimljena kampanja u svrhu predstavljanja prve kolekcije “eNVy room for Bellissima“ za proljeće/ljeto 2014 koja obuhvaća nešto više od deset modela.

Kolekcija uključuje cijeli spektar komada potrebnih u životu jedne žene prateći je od jutra do mraka kao i za sve vremenske prilike. Proljetni baloner, elegantni kombinezon, ljetni i poslovni kompleti, romantične bluze i coctail haljine, lepršava tunika i kupaći kostim čine ovu kolekciju zaokruženom modnom pričom.

“Bellissima je BiH modna kuća s dugogodišnjom tradicijom i regionalnim utjecajem. Putem ove suradnje naš će dizajn biti mnogo pristupačniji široj regionalnoj publici. Trebalo je pri dizajnu voditi računa o maksimalnom omjeru cijene i kvalitete, a taj smo omjer vjerujemo uspješno pomirili. Pri osmišljavanju kolekcije vodili smo se mišlju što sve jedna žena treba imati u svom proljetnom ormaru.“ rekli su nam Nikica i Vjeko iz eNVy rooma.

Za lokaciju snimanja odabrana je veletrgovina cvijeća Fenjer doo koja je svojom ponudom artikala omogućila stvaranje scenografije tropskog vrta koji je bio idealna kulisa “eNVy room for Bellissima” proljetne kolekcije.

Ispred objektiva našeg proslavljenog fotografa Šime Eškinje stala je Tatjana Galić iz Talia agencije kao zaštitno lice nove eNVy room suradnje. Šminku potpisuje Sanja Agić, frizuru Draška Topić, dok je za styling odgovorna Lea Krpan.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo