Ljepota

Ljepota

Seksi božićna čestitka poznatih Mrazica…. i jednog zgodnog Djeda Mraza

Što ima ljepše od vesele božićne čestitke poznatih Hrvatica u ovo lijepo adventsko vrijeme?

Kao odgovor su stigle vesele fotografije Studia Marcela u sklopu božićnog editorijala sa seksi Mrazicama i vilenjacima u glavnoj ulozi. Atraktivni kostimi, šarene čarape i visoke potpetice samo su naglasili ljepotu dugonogih Hrvatica iz domaćeg showbizza.

Ana Begić dane prije Bozića provesti će radno, u HNK-u je očekuje premijera Krležinog Vučjaka. Sve ju jako veseli u ovo doba godine, kaže popularna glumica, i lampice, bor, božićne predstave, pokloni naravno, Djed Mraz, a cijela se obitelj nada i snijegu.

Pjevačica Lidija Bačić na sam Badnjak će biti u krugu obitelji: “Taj dan ne preferiram nastupati jer volim dočekati Božić s obitelji, otići na misu, ali već idući dani su mi radni, uz nekoliko nastupa.”

Lijepa glumica Ana Vilenica još uvijek ne zna gdje ce proslaviti Božić: “Koliko god bih voljela da jednom svi dođu k nama u Zagreb mislim da ćemo, ako je suditi po ranijim godinama, biti u Rijeci u obiteljskom okruženju. Zajednički ručak, večera, darivanje, kolači, bor, kuglice i lampice! “, veseli se Ana.

Lijepa manekenka Vedrana Linardić uživala je na setu razmotavajući darove modernog Djeda Božićnjaka Davora Garića, novinara, voditelja i glumca koji se također poput poznate manekenke raduje skorašnjim blagdanima. Vedrana će Božić provesti tradicionalno u krugu obitelji i toplini doma uz obilje radosti,veselja i ljubavi: “Svake godine sestra i ja kitimo bor te odlazimo na polnoćku u crkvu, a kasnije se okupi cijelo društvo pa uz pjesmu uživamo u domaćim slasticama”.

Bit blagdana je vrijeme provesti s najbližima stoga Davor nestrpljivo čeka druženje s dvogodišnjim nećakom Gregorom s kojim se barem na trenutak ponovno pretvori u razigranog dječaka.

FOTO: Danijel Galić
Hair: Studio Marcela
Make-up: Mia Perši

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo