Ljepota

Ljepota

Top 5 najboljih domaćih glazbenih spotova u 2013.

Pogledajte kojih je pet domaćih glazbenih spotova redakcija portala SpotDepo.hr odabrala kao najbolje u 2013. godini.

1. Mayales – “Ti dobro znaš kome pričam”

Povratnički album ‘2’ kritičari su proglasili jednim od najboljih diskografskih izdanja 2012. godine što su potvrdili sa čak tri osvojena Porina i to u kategorijama za album godine, najbolji alternativni album i najbolju produkciju. Na singlu ‘Ti dobro znaš kome pričam’ gostovala je Yaya dok je spot režirao Radislav Jovanov Gonzo.

2. Meritas – “Umjesto isprike”

Meri i Anita imaju novi singl i spot kojim najavljuju novi album. Album bi se trebao pojaviti u neko doba 2014. godine, a sudeći po singlu, ponovo će nas osvojiti svojim opuštajućim pjesama i lijepim glasovima. I spot sjajno prati pjesmu sa kojim je Mare Milin definitivno ušla u A ligu redateljice spotova.

3. Gibonni – “20th Century Man”

Nakon odličnih videospotova za singlove “Hey Crow” i “Broken Finger” sa aktualnog albuma “20th Century Man”, Gibonni nam predstavlja novi videospot i to ovoga puta za naslovnu pjesmu albuma.

4. Elemental – “Po mojoj mjeri”

Ove godine Elemental slavi 15 godina postojanja! Još daleke 1998. okupili su se kao reperski trojac s DJ-em, a nakon 15 godina i šest albuma, pretvorili se u regionalni brend koji svoj uspjeh potvrđuje kvalitetnim singlovima, spotovima, koncertima i brojnim nagradama struke i publike.

5. PipsChips & Videoclips – “Htio bi da me voliš”

Spot za singl “Htio bi da me voliš” režirao je Radislav Jovanov Gonzo, a glavni je akter Matija Ferlin, majstor suvremenog plesa, svjetski priznati koreograf i aktualni dobitnik nagrade Grada Pule za iznimna postignuća i promociju kulture.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo