Ljepota

Ljepota

Trg bana Jelačića postaje velika regionalna modna špica

Organizatori regionalnog sajma mode Fashion.hr Industrija by Perwoll, koji će se od 11. do 13. svibnja održati u Zagrebu, predstavili su program sajma te najavili jedinstven modni događaj.

Sajam će se održati pod pokroviteljstvom Perwolla, a po prvi puta više od stotinu hrvatskih i regionalnih dizajnera te predstavnika modne industrije svoje modne novitete predstavit će zagrebačkoj publici i inozemnim gostima u samom centru hrvatske metropole, na Trgu bana Josipa Jelačića.

Projekt Fashion.hr Industrija predstavio je direktor Fashion.hr koncepta, Vinko Filipić te direktorica sajma Martina Pandžić Skoko koja je u kratkom izlaganju najavila izlagače, sudionike te brojne novitete u samom sadržaju sajma. ”Trg bana Jelačića pretvorit ćemo u istinsku zagrebačku modnu špicu. Zahvaljujući izvrsnim proizvodima po relativno prihvatljivim cijenama, izravnim susretima građana s dizajnerima te kreativnom popratnom programu i mnoštvu događanja za sve uzraste – mislim da ćemo zadovoljiti i najistančanije ukuse. Zagreb će opravdati epitet modne metropole.” – izjavila je Martina Pandžić Skoko, direktorica sajma.

kU ime generalnog pokrovitelja sajma govorila je Miranda Mladin, direktorica marketinga Henkela za Adria regiju koja je istaknula zadovoljstvo sudjelovanjem u ovom projektu od samog početka, dok je u ime grada Zagreba projekt podržala zamjenica gradonačelnika grada Zagreba, Jelena Pavičić Vukičević.

”Osnovna ideja Fashion.hr Industrije koja objedinjuje kreativnu snagu kreatora i proizvodni potencijal hrvatske industrije motivirao je i zagrebačku gradsku upravu na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem da aktivno podupre ovu manifestaciju. Središnji zagrebački trg mjesto je svakodnevnog susreta svih generacija naših sugrađana te mjesto upoznavanja s različitim kulturnim i društvenim sadržajima ovoga grada. Nadam se da će Zagrepčane osvojiti modni dizajn koji je odsada dostupan svima upravo zahvaljujući Fashion.hr Industriji.”

Novost na sajmu mode Fashion.hr Industrija by Perwoll, suradnja je sa kompanijom Nestlé PURINA koja putem raznih inicijativa već četvrtu godinu za redom daje podršku azilu za napuštene životinje Dumovec. ”U Hrvatskoj je Purina prepoznala upravo temu napuštenih životinja kao segment u kojem može najviše doprinijeti društvu u kojem djeluje. Iznimno nam je drago da su važnost naših poruka prepoznali i organizatori sajma mode Fashion.hr Industrija. Ovom suradnjom jednoglasno šaljemo poruku kako je udomljavanje napuštenih životinja IN!” – izjavila je Lara Nižić, brand manager Purine. Posjetitelji sajma imati će priliku sudjelovati u akcijama potpore, i to kupovinom modnih predmeta koje su dizajnirali poznati hrvatski dizajneri Zoran Mrvoš, Luka Grubišić i modni dvojac ELFS od čije je prodaje sav prihod namijenjen za potporu rada azila Dumovec.

Pored renomiranih modnih brendova, na sajmu će u sklopu platforme LIFT by Perwoll svoje autorske kolekcije prikazati i talentirani mladi dizajneri iz Hrvatske i regije. Osim jedinstvene ponude modnih noviteta i mogućnosti povoljne kupnje, posjetitelje očekuje i bogat program – modne revije na otvorenom, kreativne radionice, druženje s dizajnerima, brojne nagradne igre, nastupi street bendova te fashion lounge zona.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo