Trodnevna "modna špica" u centru Zagreba - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Trodnevna “modna špica” u centru Zagreba

Treći po redu sajam mode Fashion.hr Industrija powered by Perwoll održat će se od 11. do 13. svibnja na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Centar metropole na tri dana preuzet će ulogu centra regionalnih modnih zbivanja, a svi modni zaljubljenici uživati će u autentičnom modnom gradu – Fashion City in the City.

kBogata ponuda modnih noviteta renomiranih modnih brandova, atraktivne kolekcije domaćih i inozemnih modnih dizajnera, kao i originalni modni proizvodi kreativaca čije vrijeme tek dolazi, samo su dio bogatog modnog sadržaja koji se očekuje u svibnju. Ljubitelji mode imat će priliku uživati i u brojnim popratnim sadržajima – kreativnim radionicama, humanitarnim akcijama, izložbi modne fotografije, modnim revijama izlagača te fashion lounge zoni.

“Postigli smo cilj zadan prije godinu dana. Sajam mode Fashion.hr Industrija powered by Perwoll postao je prepoznatljiv i važan regionalni događaj koji okuplja najjaču kreativnu snagu u modnoj industriji. Ove godine napravili smo iskorak približivši dodatno naše izlagače i dizajnere kupcima. Zahvaljujući potpori grada Zagreba, naš modni sajam održat će se u srcu hrvatske metropole, na trgu bana Jelačića. Velika modna špica, proljetni ugođaj, puls grada, najjače dizajnerske snage Hrvatske i regije, revije na otvorenom, izložbe i kreativne radionice savršena su formula za trodnevni modni provod!” – izjavila je Martina Pandžić Skoko, direktorica sajma Fashion.hr Industrija.

kI ove godine, svoju priliku da se predstave široj javnosti dobit će mladi perspektivni dizajneri u sklopu hvaljene platforme Lift by Perwoll koja nastavlja s inicijativom afirmacije talentiranih dizajnerskih nada i razvoja regionalne modne scene općenito.

Organizatori sajma Fashion.hr Industrija powered by Perwoll najavljuju više od stotinu izlagača iz zemlje i regije, a uz bogat program i modne novitete sigurni smo da će modno proljeće u centru grada postati i zagrebačka tradicija.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo