"Ultîme model search" - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

“Ultîme model search”

Ove sezone tim Schwarzkopf Cro A Portera na jedinstven je način odlučio pronaći nova lica iz cijele Hrvatske i pružiti im priliku da se okušaju na pisti ovog poznatog modnog događaja u travnju.

Događaj, s čije su piste potekle neke od naših najpoznatijih manekenki, predstavlja Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search, uzbudljivu priliku za sve djevojke i mladiće koji žele izgraditi karijeru u modnom svijetu.

Po prvi puta casting za Schwarzkopf Cro A Porter se neće održati samo u Zagrebu, već u čak pet različitih gradova. Stručni tim CAP-a već sljedeći vikend kreće na put i dolaskom u vaš grad donosi vam priliku da postanete profesionalni model. Šest tjedana, od vikenda do vikenda, Viktor Drago i njegov tim obilazit će gradove u potrazi za novim nadama hrvatskog manekenstva. U svakom gradu će se petkom održavati prvi castinzi, početak je u 18 sati, dok će subota biti rezervirana za usavršavanje i pripremanje za izlazak na pistu, te prvu reviju odabranih modela.

craporter

Petar Trbović, Neven Ciganović, Iris Rajčić i Anita Dujić Veljača samo su neka od poznatih imena koja će žirirati nove nade. Uz njih, na turneju kreću i profesionalni šminkeri i frizeri čiji će savjeti biti od iznimne važnosti tokom priprema, te fotografi Joanna Paciorek i Goran Matijašec, pred kojima će nova lica po prvi puta pozirati.

Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search krenut će iz Zagreba a nastavit će se u Splitu Rijeci, Zadru i Osijeku. Već ovaj vikend, od 28.02. do 01.03. održat će se prvi Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search u City Centeru one West. Nakon Zagreba, 07. i 08.03. rezervirani su za City Center one u Splitu, a 14. i 15.03. za Tower centar u Rijeci. Iza Rijeke na redu je Supernova Zadar 21. i 22.03. i Portanova Osijek 28. i 29.03. Ova uzbudljiva potraga za novim nadama završava u City Centeru one East u Zagrebu 04. i 05.04.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo