Ljepota

Ljepota

Volite narukvice? Evo što se nosi ovog ljeta!

Drvo, metal, plastika, kristali, koža, sedef samo su neki od materijala koji su ukomponirani u ovogodišnje “must have” narukvice.

Kićenje različitim nakitom uz oblačenje odjeće jedna od najstarijih ljudskih potreba. Zato nije niti čudno da i danas nakit zauzima posebno mjesto u ljudskim životima. Zanimljivo je i spomenuti da žene mnogo više nakit nose u ljetnim mjesecima, zbog mnogo oskudnije odjeće na koju mnogo bolje pristaju različiti veći i manji komadi nakita.

Ove godine u “must have” asesoar su narukvice različitih boja, materijala, dizajna… Što će se vama svidjeti i što vam na kraju krajeva pristaje stilom, ali i građi vaše ruke, na vama je da odlučite i odaberete.

Pune široke narukvice
Pune narukvice nosite same ili s drugim tanjim narukvicama od kompatibilnih materijala ili boja. Iako, ovaj stil se može svrstati pod “tribal” modu, vrlo lako ga možete prilagoditi i drugim stilovima.

Nakit 1

Kožne narukvice
Bilo da su od prave ili umjetne kože – “in“ ove sezone. Ima ih u različitim širinama, bojama i dizajnima i najčešće se obogaćene zanimljivim privjescima. Ove godine lubanje su “must have“. Narukvice su namijenjene za ležerniji stil, a narukvicu možete pripasati s metalnim naušnicama u istom tonu i stilu.

Nakit 2

Višeslojne narukvice
Volite da vam narukvice zveckaju oko ruke i da s njima privlačite pažnju? Ove godine posebno su popularne narukvice u zlatnim tonovima, te one pomiješane s plavim tirkiznim bojama. Ako i odaberete bilo koju drugu boju, nećete pogriješiti. Ona su savršene za večernje izlaske gdje ćete sigurno biti zapaženi… Zapamtite samo jedno pravilo…čim ih je više, tim bolje…

Nakit 3

Perlice, lančići, kristali
Želite sjajiti kroz dan i noć? Onda odaberite narukvice načinjene od više redova kristala, lančića, privjesaka, preslica. Kao što možete vidjeti stilovi su različiti, a ono što im je zajedničko da su bogate, šarene, neobične i savršene za kombiniranje s različitim stilovima.

Nakit 4

Drvo i metal
Što se tiče materijala za izradu narukvica, različite vrste metala i drva nikad ne izlaze iz mode. Mogu se kombinirati za ležernija i manje ležerna izdanja. Ovi komadi nakita definitivno su samo za osobe koje vole smjeliji nakit.

Nakit 5

 

Izvor: Žena.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo