Do punijih usana u tren oka! - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Do punijih usana u tren oka!

Ako vas priroda nije obdarila punim usnama, a ne želite se oslanjati na estetske operacije ili injekcije s raznim fillerima, kao što je hijaluronska kiselina, predlažemo jednostavni trik, uz pomoć kojeg možete vizualno popuniti svoje ljubilice i pohvaliti se “mesnatijim” usnama.

Najbolji kućni proizvodi za lijepe i njegovane usne

Tko ne želi pune, senzualne, putene usne? Britanski su stručnjaci dokazali kako kako muškarci na ženi
prvo primijete njene usne
. Čak i kada borice postanu prave duboke bore, a kosa izgubi svoju mladenačku vitalnost, usnice kakve ima Angelina Jolie mogu ublažiti izgled i skinuti nekoliko godina s lica, tvrde stručnjaci.

Ako vas priroda nije obdarila punim usnama, a ne želite se oslanjati na estetske operacije ili injekcije s raznim fillerima, kao što je hijaluronska kiselina, predlažemo jednostavni trik, uz pomoć kojeg možete vizualno popuniti svoje ljubilice i pohvaliti se “mesnatijim” usnama. Trebat će vam neutralne olovke za usne svjetlije i tamnije nijanse, ruž ili sjajilo, prema beauty savjetu bloga Divine Caroline.

Započnite nanošenjem balzama na usne, kako bi one bile glatke i hidratizirane. One će izgledati punije ako formula koju nanosite sadrži ulje metvice koje će stimulirati cirkulaciju i izazvati osjećaj peckanja ili hladnoće. Rezultat – malo punije usne.

Olovkom za usne svijetle neutralne nijanse iscrtajte sredinu gornje i donje usne i popunite cijelo područje. Neka ono bude široko poput kažiprsta, taman da pokrije Kupidov luk vrha usana. Nemojte iscrtavati preko granice usana.

Ovu liniju malo produljite na samom gornjem i donjem rubu usana, ali ne i preko ostatka površine usana.

Nešto tamnijom prirodnom nijansom iscrtajte preostali dio usana i popunite prazan prostor. Koristite prst kako biste pomiješali ove dvije boje na mjestu gdje se susreću tako da ne postoji lakoprimjetan prijelaz.

Za kraj nanesite nude sjajilo za usne ili sjajni ruž. Slijedite jedno pravilo: što sjajniji – to bolji!

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo