Ljepota

Ljepota

Video: Make-up za rokerice

Ne mora svaki rokerski make-up nužno biti crn i razmazan. Nemojte se bojati uvesti boje!

Dobra (crna) haljina sa zakovicama, na glavi kokotica ukroćena ukosnicama, a na očima ljubičasto-sivi metal. Tako bi se ukratko mogao sažeti rokerski izgled poznate make-up blogerice virtualnog svijeta Dulce Candy. Naravno, ako se vama ne sviđaju ove boje jer mislite da bi neke druge mogle ljepše naglasiti vaše oči, slobodno isprobajte neku drugu kombinaciju.

1. Cijeli izgled započinje nanošenjem baze za sjenilo koja će riješiti problem suvišne masnoće kapka i pomoći sjenilu da se duže zadrži na mjestu bez razmazivanja Također će poljepšati njegovu boju.

2. Neutralnim sjenilom napravite konture oka i dobro ih izblendajte mekanim kistom. Na vanjskom kutu oka ocrtajte slovo V tamnim sjenilom koje će oku dati dubinu i dimenziju. Istu boju nanesite u manjem sloju u unutrašnji kut oka, u jednom pravcu. Dobro izblendajte mekanim kistom sa zaobljenim vrhom i dva kraja boje “povežite”.

3. Na sredinu kapka nanesite mokro svijetlo sjenilo – na taj ćete naćin vizualno oku dati dimenziju. Boje dobro izblendajte tako da se ne vide prijelazi između tamnog i svijetlog sjenila.

4. Olovkom obrubite unutarnju stranu oka, a tu liniju ublažite i razmažite na vanjsku stranu kistićem za eyeliner sa zakošenim dlačicama.Uzmite isto tamno sjenilo kojim ste produbili vanjski kut oka i nanesite ga kistićem uz sam rub donjegkapka.

5. Mokrim kistićem naglasite unutarnji kut oka svijetlom bojom koju ste koristili na sredini kapka. Ovo će otvoriti vaš pogled i oči učiniti većima i svijetlijima.

6. Nanesite crni tuš s mačkastim završetkom, po želji umjetne trepavice i debeli sloj maskare.

7. Završite izgled uređenjem lica podlogom, rumenilom, highlighterom i ružem za usne.

… i ne zaboravi nas lajkati na Facebooku. Nije
obavezno, ali je lijepo od tebe!

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo