Ljepota

Ljepota

Video: Mali trikovi savršeno osjenčanog lica

Uz pomoć malih make up trikova možete brzo istaknuti najbolje crte lica, a sakriti ono što vam se ne sviđa!

Donosimo vam video tutorial uz koji ćete naučiti kako osjenčati područje nosa, čela i brade te postići efekt “mršavih” obraza.

1. Koristite podlogu koja je za nekoliko nijansi tamnija od vaše uobičajene ili jednostavno uzmite bronzer. Kada sunce obasja vaše lice, koža je tamnija, ali se ne presijava – zato je nabolje koristiti mat bronzer. Napravite “lice ribe”, odnosno položite usne u položaj koji će vam omogućiti da definirate područje jagodica.

Bronzer nanesite ispod jagodica i to manjim kistom jer tako možete lakše nanijeti proizvod na cijljano područje. Bronzerom osjenčajte i područje sljepoočnica. Možete ga nanijeti i ispod vilice, odnosno uz rub brade  te sa svake strane nosa – time vizualno smanjujete podbradak te nos.

2. Koristite rumenilo roze boje jer licu daje mlađi izgled. Rumenilo nemojte nanositi točno na sredinu jagodica, već na područje iznad bronzera i kist vucite prema gore. Rumenilom dodajete malo boje licu.

3. Highlighter ili posvjetljivač nanosi se na područje jagodice iznad rumenila. Highlighter nanesite i na područje iznad obrve te na sredinu nosa. Možete ga staviti i na čelo, ako imate suhu kožu te na područje između nosa i usne. Također, highlighterom možete naglasiti područje ispod obrve i unutarnji kut oka.

4. Uzmite veći kist za puder i sve lagano spojite, kako bi se postigao prirodan izgled.

Pogledajte cijeli tutorial:

… i ne zaboravite nas lajkati na Facebooku. Nije
obavezno, ali je lijepo od vas!

D.Š.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo