Ljepota

Ljepota

Aristos Wellness & Spa

Mjesec wellnessa
U Aristos Wellness & Spa centru pazili smo na svaki detalj kako bismo prostor uredili i opremili tako da svakom našem gostu pružimo maksimum privatnosti i intimnu atmosferu u kojoj se dašak čarolije može osjetiti već prilikom ulaska u prostor wellnessa.

aTaj je učinak pojačan diskretnim pristupom naših terapeuta koji znaju da opuštajuća atmosfera poboljšava učinak tretmana, a tretmani su ono što Aristos Wellness & Spa čini posebnim.

U našim tretmanima, osmišljenima tako da tijelo i um dovedu u stanje ravnoteže i u njoj ih učvrste, možete uživati sami ili u dvoje, toliko koliko traje jedan tretman ili jednostavno odlučiti potpuno se oporaviti uz paket tretmana kojima ćete povratiti izgubljenu energiju.

Wellness & Spa Aristos vas očekuje s bogatom ponudom tretmana za njegu lica i tijela, vrhunskom kozmetikom te posebno kreiranim paketima sukladno potrebama vaše kože i godišnjem dobu.

Naš stručni tim kozmetičara i fizioterapeuta pomoći će vam da vratite izgubljenu energiju i opustite se nakon svakodnevnih obaveza. Možete uživati u mirnom i opuštajućem ambijentu relax spa zona uz ponudu biofinske, infra crvene, parne saune i hidromasažne kupelji.

Za sve goste wellnessa osiguran je i besplatan parking.

masIskušajte kako čarobno mogu djelovati na vas ruke naših majstora uz Indijsku masažu u kojoj se primjenjuju masažne tehnike po meridijanima i tako omogućuju protok pozitivne energije kroz cijelo tijelo, ili pak uz mirisnu ritualnu masažu Thalgo Indoocean.

Za postizanje potpune harmonije duha i tijela preporučujemo tretmane za detoksikaciju osmišljene tako da u njima uživaju sva osjetila, kao na primjer u Thalgo Slim & Sculpt Body Wrap tretmanu koji uključuje umatanje u toplu čokoladnu masku za rješavanje celulita te masku od vanilije koja učvršćuje, ili Decleor Relax Aroma umatanje, mirisnu masku koja će učiniti da se osjećate kao da se nalazite u mekoj i toploj čahuri.

Tretmani lica, osmišljeni da riješe probleme vaše kože kombiniraju isključivo prirodne i mirisne sastojke poput esencijalnih ulja, sjemenki suncokreta ili pak sastojke iz morskih dubina.

masUz tretman Aroma plazma koji uključuje masažu leđa, aroma presuru, aroma drenažu lica i masažu ruku ili uz Thalgo potpuni Anti-Age Exceptional tretman koji uključuje Energy lift masažu lica dobit ćete cjelovitu njegu kože lica i postići mladenački svjež izgled.

Odaberite sami jedan od atraktivnih i krajnje učinkovitih tretmana iz naše bogate ponude ili zatražite stručni savjet naših iskusnih terapeuta koji će vam pomoći odabrati paket usluga koji će ciljano i individualno riješiti vaše tegobe ili vam podariti mogućnost da pronađete čaroliju u sebi.

logo

Adresa: Cebini 33, 10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: + 385 1 6695 950
E-mail: wellness@hotel-aristos.hr
www.hotel-aristos.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo