L`Erbolario proizvodi za čiste i mirisne mališane - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

L`Erbolario proizvodi za čiste i mirisne mališane

Najmlađima je potrebna najveća njega! Stoga je L`Erbolario kreirao proizvode koji poštuju osjetljivu i nježnu kožu mališana.

Svi L`Erbolario proizvodi namijenjeni najmlađima ispunjavaju posebne zahtjeve nježne i osjetljive kože novorođenčadi. Njihovi sastojci imaju najviši stupanj čistoće i apsolutnu kvalitetu.

Mokre maramice za bebe

kS crnim sljezom, rižom i kamilicom

Praktične i nježne za čišćenje iznimno osjetljive bebine kože. Ove meke mokre maramice od netkanog materijala natopljene su iznimno nježnom tekućom emulzijom fiziološkog pH i biljnog podrijetla (kokos, palma, ricinusovo ulje) obogaćenom jedinstvenim svojstvima kamilice, proteina riže i crnog sljeza koja savršeno omekšava, osvježava i štiti kožu.

To ih čini idealnima za brojna prematanja pelena u prvim danima nakon kojih su odlične za kolica van kuće u vrijeme kad djeca počinju istraživati, sve dirati, prelaziti s kamenčića na svoje bočice s čajem i u trenucima kad žele sami početi jesti sladoled.

jMiris za bebe

Cvjetni osvježavajući tonik bez alkohola

Za završetak njege vaše bebe osvježite je i dajte joj da se opusti nakon šetnje ili dana na suncu, neka je obavije oblak laganoga mirisa prije neke važne prilike. Odabrali smo svjež miris narančinog cvijeta ublažen laganom aromom kamilice.

Dodane tvari za omekšavanje (proteini riže i sljezova sluz) pomažu pri održavanju najnježnije kože mekom, a apsolutni nedostatak alkohola sprečava bilo kakvu opasnost isušivanja.

Svojim najmlađima priuštite samo ono najbolje iz prirode! Više informacija potražite na www.erbolario.com

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo