Ljepota

Ljepota

Spušteni kapci – korekcija je moguća i bez odlaska pod nož

Shutterstock

Gubitak elastičnosti kože i proces gravitacije u predjelu oko očiju rezultira pojavu viška kože na vjeđama.

Starenjem i promjenom kvalitete kože i potkožnih struktura javlja se “umoran izgled” bez obzira koliko je osoba naspavana.

Pojačano ispadanje kose: Dermatologinja otkriva koji tretmani dokazano pomažu

Zbog pojave viška kože na gornjim vjeđama, žene se žale kako ne mogu više nanijeti sjenilo, tuš ili olovku na gornji kapak. U slučaju pojave viška kože na donjim vjeđama ili pojave masnih jastučića, umoran izgled se dodatno pojačava.

Nekirurška korekcija

Razvoj nove tehnologije bazirane na “plasma based energy” omogućuje nekiruršku korekciju gornjih i donjih vjeđa. Tehnologija “Plasmage” omogućuje zatezanje kože i rješavanje viška kože i bora, na određenim regijama.

Ujedno omogućuje neinvazivno odstranjivanje nepravilnosti na površini kože.  Energija plazme djeluje samo na tretiranu regiju, ne djeluje na okolno tkivo, niti djeluje na dublje strukture. Efekt je uočljiv odmah.

Pod djelovanjem energije plazme na tkivu se razvijaju sitne krastice koje nestaju unutar 5 do 7 dana i nikako se ne smiju na silu micati. Manje crvenilo tretirane regije može trajati do mjesec dana i u potpunosti se kamuflira puderom, no obavezno ju je štiti od utjecaja sunca.

Tehnologija koja pomaže i kod bora

Već sedmoga dana, po otpadanju krastica, mogu se zamijetiti prvi rezultati, no oni se razvijaju još naredna 2 do 4 tjedna. Ovisno o rezultatu koji želite postići, može biti potrebno i više od jednog tretmana. Trajnost rezultata ovisi o broju provedenih tretmana, vašeg stila života, prirode kože i biološkog ritma starenja.

Postupak se obično provodi u dva, rjeđe tri tretmana, s razmakom od mjesec dana između tretmana. Osim za korekciju vjeđa, tehnologija plazme je idealna za rješavanje bora ispred uški, nepravilnosti na površini kože i za bore iznad usnice tzv. “pušačke bore”.  

“Plasma based energy” omogućuje revitalizaciju i bio-revitalizaciju tretirane regije, što se očituje u poboljšanju kvalitete i boje kože.

Hiperpigmentacije na licu (melazme) – zašto nastaju i kako se uspješno riješiti mrlja?

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo