Ljepota

Ljepota

Što je to kobido masaža? Pomaže da zadržite mladolikost lica bez odlaska “pod nož”

Shutterstock

Masaža umjesto face liftinga? Moguće je!

Smetaju vam znakovi starenja na vašem licu? Ne trebate ići „pod nož“ kako biste postigli mladolik izgled. To možete napraviti i kod kuće pomoću kobido masažera za vječnu mladost! Kobido masaža je drevna japanska tehnika koja kombinira masažu i estetsku njegu pružajući prirodni lifting učinak bez invazivnih metoda ili operacija.

Zašto je kobido idealan oblik njege lica? 

Omogućuje terapeutu istovremeno djelovanje na živčani, energetski, krvni i mišićni sustav za vrijeme toniranja vrata i lica te na limfni sustav koristeći drenažne tehnike bambusom. Ova vrsta masaže postaje sve popularnija u cijelom svijetu kao iznimno učinkovita, a istovremeno potpuno prirodan način brisanja znakova starenja.

Kako zadržati boju i obnoviti kožu nakon sunčanja? Pažljivo birajte proizvode za njegu

Inspiriran time, Diego Dalla Palma razvio je KO-KOBIDO – multifunkcionalni alat dizajniran kako bi imitirao kobido masažne tehnike profesionalnih terapeuta. Posebno određena težina omogućava idealan pritisak na ključne točke bez potrebe za pretjeranom silom. Specifičan kut od 70° i ergonomski oblik prilagođeni su razinama željene stimulacije, a mijenja se ovisno o promijeni kuta i/ili smjera za vrijeme masaže.

Redovitim i pravilnim korištenjem koži lica i vrata vraća tonus, potiče mikrocirkulaciju, stimulira, podiže i oblikuje tkivo.

Zahvaljujući stimulaciji shiatsu točaka, štiti imunitet dok neuromišićna relaksacija uklanja napetosti i osvježava kožu. U kombinaciji sa posebno osmišljenom Fillift linijom ovaj jedinstveni masažer omogućuje bolju apsorpciju aktivnih sastojaka i potpuni doživljaj profesionalnog anti age tretmana i u kućnoj njezi.

Prestanite bacati novac na ovih 8 kozmetičkih proizvoda – savjetuju dermatolozi

Autor: Branka Smud, Beauty savjetnica Da ljepoti, daljepoti.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo