Zaštitite kosu novim L`Erbolario Sunčanim velom! - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Zaštitite kosu novim L`Erbolario Sunčanim velom!

Kako biste se nakon ljetovanja, osim prekrasnim tenom, mogli pohvaliti i lijepom i zdravom kosom, ne smijete zaboraviti pružiti joj svu dostupnu njegu.

Naša je kosa, tijekom ljetnih mjeseci izložena štetnim utjecajima sunca, soli i vjetra. Stoga je važno da, osim kože, ne zaboravite zaštititi i svoju kosu kako bi nakon godišnjeg odmora zasjala punim sjajem.

kAko ste do sada bili uvjereni kako ispucali izgled kose, kad su more i sunce u pitanju, nije moguće spriječiti, pravo je vrijeme da isprobate Sunčani veonovo L`Erbolario zaštitno ulje za kosu!

Ovaj jedinstveni proizvod s Monoi uljem i uljem kokosa, lagano i neopipljivo poput vela, pruža vašoj kosi učinkovitu zaštitu od isušivanja i oštećivanja zbog učinaka sunca, soli i vjetra.

L`Erbolario sunčano ulje za kosu bogato hranjivim i ublažavajućim tvarima omogućuje lakše raščešljavanje, a pritom ne čini vašu kosu teškom i masnom.

Faktor zaštite: Niska zaštita SPF 10

L`Erbolario proizvodi za zaštitu od sunčanja izučavani su u Laboratoriju za istraživanje i razvoj, kako bi primjereno dozirali UVA i UVB filtere i tako blokirali štetno zračenje. Omogućuju postizanje lijepe tamne boje kože i optimalno štite od zračenja.

L`Erbolario proizvode možete kupiti u ljekarnama.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo