Ljepota

Ljepota

Isprobaj vrhunsku All Stars sportsku prehranu!

U nastojanju za povećanjem mišićne mase, smanjenjem udjela masnoće u tijelu ili opće tjelesne spreme (jer to su želje svih sportaša) učinkovita sportska prehrana ima ključnu ulogu.
Brand All Stars svojim imenom predstavlja efektivnu sportsku prehranu jer za naše proizvode koristimo isključivo visokokvalitetne sirovine.

kArnold Schwarzenegger koji je u to vrijeme živio i trenirao u Münchenu, postao je nositelj reklamne kampanje za prve All Stars proizvode. Od tada pa sve do danas All Stars Fitness Products GmbH bavi se prodajom sportske prehrane u Njemačkoj, kao i u ostalih 40 zemalja diljem svijeta.

Ukupan asortiman je provjeren, nutricionistički testiran i u potpunosti odgovara propisima njemačkih i europskih zakona o živežnim namirnicama. Tako možete biti sigurni da uvijek dobivate kvalitetan proizvod koji vam odgovara, odnosno koji će zadovoljiti vaše visoke zahtjeve i očekivanja.

All Stars Fitness Products ove godine je jedan od glavnih sponzora Arnold Classics koji se lpo prvi puta održava u Europi. Mjesto natjecanja je Madrid, a All Stars natjecatelji su spremniji nego ikad zahvaljujući All Stars proizvodima. Nakon dugih i teških priprema koje su karakterizirali znoj i neviđeni rad natjecatelji su spremni pokazati svoja novo izgrađena tijela po prvi puta na Arnold Classicu u Europi.

Svaki natjecatelj zna da je visokokvalitetna sportska prehrana ključna za uspjeh na natjecanju i zato su se odlučili za brand All Stars, jer baš All Stars to i pruža – visokokvalitetnu
sportsku prehranu koja odlikuje visokim nutritivnim vrijednostima. Ako želiš vidjeti rezultate All Stars je marka za tebe!

Uskoro u ponudi paket za mršavljenje namijenjen za žene i muškarce

l1 x Lipodex 120 kapsula
1 x Liporush 250 ml

Za muškarce – 1 x Whey Plex 500 g okus coockies and cream (novi okus!)
Za žene – 1 x Hy Pro Deluxe (okus borovnica jogurt)

1 x All Stars bočica za vodu
1 x All Stars shaker

Maloprodajna cijena paketa za muškarce bi bila 473 kn, a za žene 490 kn.

Ovu vrhunsku sportsku prehranu možete kupiti putem našeg web shopa (All Stars).

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo