Ljepota

Ljepota

Jennifer Aniston o novoj vrsti vježbanja kojom održava sjajnu formu i u 54-oj! 

Jennifer Aniston i u 54-oj godini izgleda odlično, a kako bi što duže ostalo tako, nedavno je promijenila i način treninga.  

Početkom lipnja, Jennifer Aniston, jedna od glumica koja je u konstantno dobroj formi, pridružila se Pvolveu, brendu kućnog vježbanja koji se ponosi pružanjem “funkcionalnih fitness” treninga i opreme. Poput mnogih fitness brendova, Pvolve vam nastoji pomoći da izgledate najbolje što možete, ali za razliku od drugih, cilj mu je da se pritom osjećate dobro, a ne da se ‘ubijate’ kako biste imali neke rezultate.  

Kad ste u razmišljanju ‘Moram odraditi 45 minuta kardio ili neću dobro vježbati’, to je zastrašujuće. Dugo sam vjerovala da je tako. Jednostavno sam izgorjela i slomila svoje tijelo, ispričala je Aniston za InStyle

Iako sad smatra da je u prošlosti svoje granice gurala predaleko, priznaje da se ipak ne osjeća svojom kada ne vježba.  

Moj fizioterapeut dao mi je lutku Barbie oblijepljenu Kinesio trakom. To je glupa mentalna slika kojoj je svrha pokazati svaku ozljedu koju sam imala u zadnjih 15 godina. 

Tako je potraga za laganim, ali učinkovitim treninzima koji ne bi pogoršali njezinu ozljedu leđa, dovela Aniston do Pvolvea.  

Za Aniston, Pvolve je zlatna fitness metoda – ni pretvrda, ni premekana. Do sada je probala mnoge druge, a za neke od njih se kune da više nikada neće pokušati.  

Crossfit je preagresivan. Radi se o kvantiteti, a ne o kvaliteti, i pretežak je za tijelo, smatra ona.  

Isto vrijedi i za boks. Super sam se provodila, ali bilo mi je jako teško za zglobove.  

Stil Pvolveovih treninga s malim učinkom, koji počinju od samo 15 minuta, odgovarao je Anistoninim potrebama nakon oporavka, a istovremeno joj je omogućio da se dobro oznoji. 

Kampanjac ste kad je u pitanju vježbanje, ali očekujete rezultate? Evo što o tome misli trener

U svijetu fitnessa, veza uma i tijela često pada u drugi plan, u korist postizanja rezultata, ali za Aniston je završila era napornog vježbanja.  

Ne razmišljate niti stvarno dobro vježbate kada ponavljate nešto iznova i iznova. Za razliku od monotonije lupanja na traci za trčanje 45 minuta, Pvolveov stil funkcionalnih fitness tečajeva dovodi vas do vaših ciljeva kroz specifične, ciljane pokrete. 

Najbolji dio?  

Nakon treninga ne osjećam ludi umor, slomljenost ili bol, priča Aniston. 

Za slavnu glumicu ključno je vježbanje s malim učinkom koje daje osjećaj energije, ali isto tako i njegovanje prave vibre.  

Puno više volim vježbati u društvu, s prijateljima. Volim biti vođena. Kada sam sama, ne radim stvari potpuno ispravno kako bih trebala.  

A kada se radi o glazbi dobroj za vježbanje Aniston preporučuje: 

Teško mi je odabrati omiljene. Ima ih stvarno puno. Ali trenutačno mi se jako sviđa Lizzo, volim Rihannu, naravno, i volim stari hip-hop iz 90-ih. 

H.A. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo