Ljepota

Ljepota

Novi dodatak prehrani na tržištu: Almagea L-CARNITINE ACTIVE+

Novi dodatak prehrani koji Almagea predstavlja tržištu je Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ koji se ističe svojom jedinstvenom formulacijom: mješavinom čistog L-karnitina visoke kakvoće (Carnipur®) i kroma te dolazi u tekućem obliku u biljnoj (veganskoj) Licaps® Vcaps® kapsuli.

Ovakva formulacija idealna je za poticanje metabolizma masti u tijelu. Preporuča se svima, a pogotovo tjelesno aktivnim osobama kojima je važno brzo postizanje dobre forme, povećanje energije i smanjenje vremena potrebnog za oporavak od sportske aktivnosti.

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure, kao i krom koji doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata (masti, ugljikohidrata i bjelančevina) te tako potpomaže i metabolizam masti u tijelu.  Primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu. U ljudskom organizmu L-karnitin ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina potrebna je aerobna tjelesna aktivnost. L-karnitin se, stoga, preporuča konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora. Namijenjen je aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi.

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži L-karnitin, u tekućem obliku u biljnoj (veganskoj) kapsuli. Licaps Vcaps kapsuli pogodnoj za vegetarijance, laganoj za gutanje, nježnoj za želudac te izuzetno učinkovitoj zbog tekućeg oblika koji se brzo apsorbira u organizam.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo