Traži se najbolja roditeljska priča!

obitelj-sreca-zabava-dijete2

Mislite da su vaši klinci i klinceze najdivnija stvorenja na svijetu? Želite sa svima podijeliti svoje roditeljsko iskustvo i priče s poroda, iz vrtića, prvih dana u školskoj klupi, iz liječničke ordinacije ili pak prvih tinejdžerskih ljubavi? Na pravom ste mjestu!

Pozivamo sve mame i tate neka napišu priču o svom mališanu ili tinejdžeru u sklopu našeg natječaja za najbolju priču o roditeljskom iskustvu. Izbor teme prepuštamo vama i s nestrpljenjem očekujemo vaše trenutke za pamćenje, ali i fotografije glavnih aktera.

U prošlom natječaju najveći je dojam na nas ostavio uradak mame Anite iz Gline pod nazivom Bio je malen, ali dovoljno jak! Ona nas je svojom životnom i roditeljskom pričom uvjerila kako su ljubav te nada i vjera u pozitivan ishod od neprocjenjive važnosti! U suradnji s kozmetičkom kućom Avon mamu Anitu smo nagradili poklon bonom u vrijednosti tisuću kuna!

Pristigle uratke ćemo prikupljati i objavljivati u rubrici Dnevnik jedne mame, a najbolju priču odabrat će uredništvo portala Ordinacija.hr i bogato nagraditi. Stoga, ne čekajte ni časka i našiljite olovke (ili upalite računalo!).

Svoje priče i zajedničke fotografije šaljite na: sadrzaj@ordinacija.hr

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!