10 Avon "Big&False Lash Volume" maskara na dar - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

10 Avon “Big&False Lash Volume” maskara na dar

Umjetne ili prave trepavice? Otkrijte i vi tajnu jer vam poklanjamo 10 novih Avon Big&False Lash Volume maskara! Sve što trebate je odgovoriti na naša pitanja i 1. rujna saznajte jeste li jedan od 10 sretnih dobitnika!

Prva maskara u Avonu koja ti pruža efekt umjetnih trepavica. Bademasti oblik četkice je najpoželjniji oblik jer ravnomjerno obavija trepavice i kutovima očiju i donje trepavice.

Patentirana formula tisuće vlakana različitih veličina i oblika savršeno se nadopunjuje s tvojim trepavicama pružajući im izvanredan volumen i teksturu.

Avon, kompanija za žene, vodeća je beauty kompanija, s godišnjom prodajom od $ 10 milijardi. Kao jedna od najvećih kompanija direktne prodaje, Avon ima više od 6 milijuna Avon Ladies širom svijeta i dostupan je u više od 100 zemalja. Linije proizvoda uključuju šminku, njegu kože, mirise, modne dodatke i proizvode za dom uz poznata imena brendova kao što su Avon Color, Anew, Advance Techniques, Skin So Soft.

Saznajte više o Avonu na www.avoncompany.com. Avon u Hrvatskoj posluje od 1997., i najveća je lokalna kompanija direktne prodaje kozmetike: www.avon.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo