Psiha

Psiha

Curaprox vam poklanja dva paketa koja će očuvati oralno zdravlje cijele obitelji!

Odgovorite na lagano pitanje na kraju članka i možda ćete baš vi biti jedan od sretnika koji će osvojiti Curaprox paket koji sadrži: Curaprox CS 5460 ultra soft četkica za zube s Enzycal zubnom pastom (15 ml), Curakid CK 4260 četkica za zube za djecu do 5 godina, Curaprox CPS 07 interdentalne četkice i Curaprox kozmetička pernica.

CURAPROX – Švicarski stručnjak za oralno zdravlje

Švicarska tvrtka Curaden International AG sa sjedištem u Kriensu, nedaleko od Lucerna, pionir je na području razvoja proizvoda za održavanje oralne higijene i individualne dentalne preventive.

Očuvanje zdravlja zubi i desni

U suradnji s švicarskim doktorima dentalne medicine, dentalnim asistentima i sveučilišnim stručnjacima stvoreno je pravo bogatstvo znanja o različitim tehnikama čišćenja zuba, dentalnoj higijeni i proizvodima koji kombiniraju istinsku korist s užitkom – a koji su istovremeno prihvatljivi, učinkoviti i atraumatski.

Robna marka CURAPROX sadrži upravo takve proizvode, koji su stvoreni samo s jednim ciljem: doživotno očuvati zdravlje zuba i desni.

Učinkovite četkice

Najpoznatiji proizvodi iz Curaprox linije proizvoda su zubne četkice, od kojih je najbolja Curaprox CS 5460 ”ultra soft”. Za razliku od običnih četkica koje imaju 500-800 vlakana, 5460 gustih i mekanih CUREN® vlakana na glavi četkice čiste sve vidljive površine zuba besprijekorno i bez traumatiziranja desni. Dječje zubne četkice Curaprox CK 4260 i Curaprox Smart također sadrže gusta i mekana CUREN® vlakna koja mališanima osiguravaju bezbolno, a učinkovito četkanje.

Curaprox interdentalne četkice

Ipak, zubna četkica ne može očistiti sve površine, posebno one između zuba. Zato je Curaden stvorio liniju Curaprox CPS interdentalnih četkica s kvalitetnom i tankom žičanom jezgrom te dugim, finim vlaknima za učinkovito i nježno čišćenje svih međuzubnih prostora.

I kao dodatak cijeloj liniji, Curasept proizvodi s klorheksidinom sprječavaju stvaranje zubnih naslaga, što je posebno važno kod problema sa zubnim mesom, te kod različitih zahvata u usnoj šupljini kada je četkanje otežano.

Darujemo vas poklon paketom!

Dva sretnika će dobiti poklon paket koji sadrži: 

  • Curaprox CS 5460 ultra soft četkica za zube s Enzycal zubnom pastom (15 ml)
  • Curakid CK 4260 četkica za zube za djecu do 5 godina
  • Curaprox CPS 07 interdentalne četkice
  • Curaprox kozmetička pernica

CURAPROX – Za zdravlje zuba cijelog života!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo