Psiha

Psiha

Encian ti poklanja Fitness kavu za mršavljenje!

Želiš oblikovati svoje tijelo i smanjiti tjelesnu težinu? Na pravom si mjestu! Encian nagrađuje čak pet sretnika Fitness kavom za mršavljenje!

U moru proizvoda za mršavljenje jako je bitno imati ne samo učinkovit i kvalitetan proizvod, već on mora i nuditi funkcionalnu vrijednost za korisnika. Stoga su način primjene, sastav, okus i miris, te potpuni doživljaj za osjetila dodatni zahtjevi koji se danas traže od kvalitetnog dodatka prehrani za mršavljenje.

k                                Zelena kava


Fitness kava
je novi instant napitak za mršavljenje iz Enciana na bazi zelene kave, koji kao odobreni dodatak prehrani od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske pomaže pri mršavljenju.

Preporučuje se svima koji žele oblikovati svoje tijelo i smanjiti tjelesnu težinu, a ne žele se odreći svog rituala ispijanja kave, već uživati u punoj aromi i okusu prave crne instant kave koja pomaže smanjenju tjelesne težine.

Vrećica Fitness kave stane u svaki džep, budući da se nalazi u praktičnom “2 u 1“ obliku, pa se lako može koristiti.

Ovaj dodatak prehrani za mršavljenje odličnog je okusa prave kave, a zahvaljujući visokoj standardiziranosti ekstrakta zelene kave na tzv. klorogenične kiseline djeluje na mršavljenje. Aktivni sastojci iz zelene kave pomažu pri oblikovanju tijela i smanjenju tjelesne težine, te aktivno sudjeluju u procesu dovođenja oblika tijela do “fit” stanja; upravo zato je i naziv Fitness kava.

kNaime, budući da su upravo šećeri (ugljikohidrati) iz prehrane vrlo često jedni od glavnih “krivaca” za debljinu, Fitness kava upravo djeluje ciljano na to područje. Zelena kava iz Fitness kave omogućava “trošenje” zaliha suvišnog masnog tkiva u organizmu tako da regulira metabolizam ugljikohidrata (šećera) indirektno sprečavajući njihovu pretvorbu u masti i skladištenje u obliku masnog tkiva. Takvim djelovanjem omogućava se iskorištenje i “potrošnja” suvišnog masnog tkiva za energiju.

Visoka kvaliteta ovog ukusnog i aromatičnog napitka za mršavljenje osigurana je proizvodnjom u farmaceutski kontroliranim uvjetima u Njemačkoj, u skladu s principima vrhunske farmaceutske proizvodnje – prema tzv. Dobroj proizvođačkoj praksi (GMP standardu ) – i ISO-standardima kvalitete.

U vrijeme kada se sve više važnosti pridaje negativnom utjecaju umjetnih sladila na ljudsko zdravlje, odlučili smo u Fitness kavi kao sladilo upotrijebiti sukralozu – za zdravlje potpuno sigurno sladilo s 0 kalorija!

Kako bi se postigao najbolji učinak na mršavljenje, preporuča se da se pripremljeni napitak s vrućom vodom popije 1-2 puta dnevno najbolje 20 min. prije obroka.

Encian Fitness kava ima najpovoljniju cijenu na tržištu!
Raspoloživa je u ljekarnama i drogerijama!

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo